To bol žúr: Evelyn a Horváthová spolu! Hilmerová ako magnet, Alagič v nálade

Televízna sezóna už odštartovala naplno a tak mnohí jej protagonisti môžu oslavovať. Niektorý úspešný štart, iný aspoň štart. Na markízackej párty vo štvrtok večer sa zišli mnohí.

14.09.2018 13:15
debata (1)
Bývalá a súčasná! Ex-moderátorka Farmy Kveta... Foto: TV Markíza
Ex-moderátorka Farmy Kveta Horváthová (vľavo) so súčasnou moderátorkou Evelyn Kramerovou a hospodárom Bývalá a súčasná! Ex-moderátorka Farmy Kveta Horváthová (vľavo) so súčasnou moderátorkou Evelyn Kramerovou a hospodárom Martinom Bagárom.

Do podniku v centre Bratislavy zamierili hviezdy z televíznych obrazoviek, ktoré diváci dôverne poznajú. Či už je reč o populárnych „oteckoch“, alebo účinkujúcich zo sledovanej šou Tvoja tvár znie povedome.

Práve tie si užívali na akcii určenej predovšetkým upevneniu dobrých vzťahov s médiami najväčšiu zábavu. Herečka Zuzana Haasová či moderátorka Jasmina Alagič nestrácali úsmev z tváre a dobre sa bavili aj v spoločnosti kolegu Martina Nikodýma či Mira Šmajdu.

Moderátorka Kveta Horváthová.
Moderátor Matúš Krnčok.
+27Moderátorka Adriana Poláková a riaditeľ TV...

Herečka Monika Hilmerová bola neprehliadnuteľná aj vďaka farbe šiat, akú zvolila. Výrazný tón fuchsiovej ružovej a sexi dĺžka, obzeral sa za ňou asi nejeden hosť. Dvojnásobná mama a hrdinka seriálu Oteckovia však trávila časť večera v dámskej spoločnosti. Napríklad aj s Kvetou Horváthovou.

O tej sa v posledných mesiacoch písalo najmä v súvislosti s postom moderátorky reality-šou Farma. Tú aktuálnu nemoderuje a jej štafetu prevzala komička Evelyn Kramerová. Vraj preto na ňu markízacka blondínka nemá dobrého slova.

Herečka Monika Hilmerová. Foto: TV Markíza
Herečka Monika Hilmerová. Herečka Monika Hilmerová.

Pred fotostenou to však rozhodne tak nevyzeralo. Obe dámy, bývalá aj súčasná, si zapózovali po boku hospodára Martina, ktorý zostáva stále rovnaký.

Markízácky žúr si užili aj herečky zo Susedov Dominika Richterová a Kristína Pírová. Druhá menovaná už tradične pútala pozornosť v kreácii od Lenky Sršňovej. Herečka Kristína Turjanová zase zaujala pestrou kvetinovou sukňou a kabelkou Gucci prevesenou cez hrudník.

Herečky Dominika Richterová (vľavo) a Kristína... Foto: TV Markíza
Herečky Dominika Richterová (vľavo) a Kristína Pírová zo sweriálu Susedia. Herečky Dominika Richterová (vľavo) a Kristína Pírová zo sweriálu Susedia.

Na istý čas pravdepodobne posledné chvíle v spoločnosti si užívala aj speváčka Dáša Mamba Šarközyová, ktorá by mala čoskoro priviesť na svet prvé dieťa. Tehotnú Mambu sprevádzal jej snúbenec – tanečník Tony Porucha.

Ďalšie tváre z televíznej párty si pozrite v bohatej galérii.

zväčšiť Zľava: Zuzana Haasová, Jasmina Alagič, Martin... Foto: TV Markíza
Zľava: Zuzana Haasová, Jasmina Alagič, Martin Nikodým a Ivana Regešová. Zľava: Zuzana Haasová, Jasmina Alagič, Martin Nikodým a Ivana Regešová. Zo šou Tvoja tvár znie povedome.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #projekt #susedia #párty #Monika Hilmerová #hviezdy #Kveta Horváthová #Evelyn #Jasmína Alagič #Tvoja tvár znie povedome #Oteckovia #televízna sezóna

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...