Dakota Johnson sa opúšťa pri dokonalom tele kolegu. Tomu neuveríte!

O tom, že herec Chris Hemsworth má telo, ktoré často prirovnávajú k antickým sochám, netreba azda písať. Ale vedeli ste, že hotové sú z neho aj jeho filmové kolegyne.

20.09.2018 00:00
debata
Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v Benátkach. Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v Benátkach.

Priznala to aj herečka Dakota Johnson, ktorá sa s predstaviteľom Thora stretla pri práci na filme Bad Times in El Royale. „Bože môj, on vám vezme akúkoľvek schopnosť koncentrácie. Hovorila som si, ľudia, spravili ste veľkú chybu, že ste ho na to ukecali. Pretože každý v tom momente, keď sa Chris zjaví na plátne, zabudne, čo sa vo filme stalo,“ uviedla Johnson pre austrálsku verziu magazínu Vogue.

„Chris príde na scénu a jeho telo je skrátka neuveriteľné, je to úplne šialená, šialená vec na pozeranie sa a potom, keď si uvedomíte, že ma rozopnutú košeľu. Nikto na pľaci nedokázal venovať pozornosť ničomu inému,“ opísala spomienky z nakrúcania herečka.

zväčšiť Herec Chris Hemsworth na zábere z filmu Bad... Foto: Kimberley French - © TM & © 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation
Herec Chris Hemsworth na zábere z filmu Bad Times in El Royale. Herec Chris Hemsworth na zábere z filmu Bad Times in El Royale.

Podľa nej však na tej fascinácii nie je nič sexuálne. Skôr je podľa nej austrálsky rodák fascinujúci z vedeckého hľadiska. „Hovoríte si, ako je to biologicky možné. A potom pred vame zje celú misku lentiliek a vravíte si, ty si taký bastard, choď sa vypchať,“ pokračovala v rozhovore Dakota Johnson.

Pripomenula tiež, že kým ona celé tri mesiace nejedla nič okrem zelených listov, aby sa mohla vtesnať do páru úzkych džínsov, jej hollywoodsky kolega vraj zje, čo chce a vyzerá ako vytesaný z mramoru.

Film Bad Times in El Royale sú najnovším projektom Johnsonovej, ešte pred ním sa však do širokej distribúcie dostane horor Suspiria, ktorý prezentovala hviezda na festivale v Benátkach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Chris Hemsworth #nakrúcanie #Dakota Johnson #forma #svaly

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...