Chris Pratt túži byť ako Tom Cruise. A dôvod? No hádajte...

Sám je jednou z najväčších hollywoodskych hviezd súčasnosti, ale Chris Pratt neváha zložiť poklonu kolegom. A jeden z nich je pre neho veľký vzor.

23.09.2018 00:45
Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien... Foto: ,
Herec Chris Pratt prichádza na vyhlásenie cien MTV Movie and TV Awards.
debata

Hrdina série Strážcovia galaxie sa vyznal v rozhovore, že by sa chcel raz stať takým hercom, ako je Tom Cruise. Dôvodom však nie je ani tak jeho herecké umenie, ako povesť, ktorá hrdinu Mission: Impossible sprevádza.

„Jeden z cieľov mojej kariéry byť ako Tom Cruise je založený na tom, že ho všetci berú ako neuveriteľne milého chlapíka, s ktorým je radosť pracovať. Vlastne som ho nikdy v živote nestretol, ale mám ten pocit, že ak tu chcete zanechať nejaký odkaz, on môže byť inšpiráciou. Bolo by skvelé, keby si o mne ľudia mysleli, že som milý, ľahko sa so mnou vychádza a dokážem tvrdo drieť,“ uviedol Pratt.

Herec, ktorý sa pred časom rozišiel so svojou manželkou Annou Farisovou a začal randiť s Katherine Schwarzeneggerovou, sa tiež vyjadril na Cruisovu adresu pre jeho bežecké schopnosti.

„Je asi najlepší bežec pred kamerami, akého ste videli. Bežal už cez Londýn, bežal cez mosty, po budovách. Je najlepší,“ skonštatoval Pratt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Tom Cruise #bežec #Chris Pratt #poklona

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...