Postránecký odchádza z rozbehnutého seriálu, choroba si vybrala svoju daň

Herec Václav Postránecký (74) sa sústreďuje na svoju rekonvalescenciu, seriálu Krejzovci dáva zbohom po prvej sérii.

25.09.2018 12:47
Ján Postránecký Foto:
Herec Václav Postránecký (vpravo) v seriáli Krejzovci.
debata

Herec Václav Postránecký začiatkom júna zverejnil smutnú správu, že zvádza boj s ťažkou chorobou. Napriek zdravotným problémom bol odhodlaný pracovať pred kamerou aj naďalej a stal sa súčasťou seriálovej novinky TV Prima s názvom Krejzovci. Ako uvádza televízia vo svojom vyhlásení, hoci sa už čoskoro začne nakrúcanie druhej série, 74-ročný Postránecký z rozbehnutého seriálu odchádza.

"Václav Postránecký sa dokázal práci venovať do poslednej chvíle. Teraz nastal čas, kedy sa ale musí predovšetkým postarať o seba a svoju rekonvalescenciu. Skrátka choroba si vybrala svoju daň,“ zdôvodnila koniec účinkovania Václava Postráneckého v seriáli hercova manažérka Michaela Flenerová. Televízia aktuálne hľadá nového predstaviteľa hlavnej úlohy. Okrem seriálu herec skončil aj v relácii Receptář prima nápadů.

„Sme veľmi radi, že sa pán Václav Postránecký zhostil úlohy hlavy rodiny v seriálu Krejzovi a za dva a pol roka sa stal tiež obľúbeným a uznávaným moderátorom programu Receptář prima nápadů. So všetkým pochopením a rešpektom sme prijali jeho rozhodnutie nepokračovať už ďalej v nakrúcaní ani jedného z programu, aby sa mohol plne venovať liečbe a nasadiť všetko svoje úsilie do boja s chorobou. Veríme, že aj vďaka pozitívnym myšlienkam od fanúšikov to bude boj úspešný a pán Postránecký bude môcť aj v budúcich projektoch našej televízie vykúzliť divákom úsmevy na perách,“ uviedol generálny riaditeľ FTV Prima, Marek Singer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #Václav Postránecký #Krejzovci

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....