Cooper a veľké režisérske sústo? Pre toto si vybral film s Lady Gaga!

Nebojí sa postaviť svojmu strachu! Herec Bradley Cooper sa chopil režisérskej taktovky vo filme Zrodila sa hviezda a čakal najhoršie.

03.10.2018 00:00
debata
Herec a režisér Bradley Cooper na festivale v... Foto: Reuters, VINCENT WEST
Herec a režisér Bradley Cooper na festivale v Španielsku. Herec a režisér Bradley Cooper na festivale v Španielsku.

Slávny americký hrdina filmov ako Americký ostreľovač či Terapia láskou sa už vo štvrtok objaví aj v slovenských kinách v novinke Zrodila sa hviezda. Teda, o novinku tak úplne nejde. Príbeh sa ocitol na plátnach už viackrát. Naposledy s Barbrou Streisandovou a Krisom Kristoffersonom.

Cooper do príbehu o sláve, talente, láske, ale aj bolesti obsadil speváčku Lady Gaga a priznal sa, že to bolo jeho najlepšie rozhodnutie. Na tlačovej konferencii v Paríži zase priznal, že jeho režisérsky debut pri takom veľkom projekte bol zámer.

zväčšiť Herec Bradley Cooper a herečka a speváčka Lady... Foto: SITA/AP, Neal Preston
Herec Bradley Cooper a herečka a speváčka Lady Gaga na zábere z filmu Zrodila sa hviezda. Herec Bradley Cooper a herečka a speváčka Lady Gaga na zábere z filmu Zrodila sa hviezda.

„Nemôžete predsa vedieť, čo s vami pohne. A moja túžba bola rozpovedať veľký príbeh lásky,“ uviedol Cooper pred novinármi. Na plátne stvárnil slávneho hudobníka, ktorého kariéra trošku pokrivkáva a rovnaké je to s jeho životom v súkromí.

To sa zmení, keď objaví talentovanú, no hanblivú speváčku, z ktorej spraví hviezdu. Ich vzťah sa však otočí a kým jej hviezda stúpa, jeho kariéra padá na dno. Dvojica k filmu nahrala spoločne niekoľko piesní, pričom prvý singel – skladba Shallow – má už aj videoklip. Pozrite si ho nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #réžia #Bradley Cooper #Zrodila sa hviezda

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...