Takto naozaj vyzerajú chirurgovia? Nové telo Adonisa v Klinike Grace!

Nakrúca sa už niekoľko rokov a možno sa čoskoro skončí. Ale aspoň zatiaľ majú fanúšikovia seriálu Klinika Grace čo pozerať. A tiež na koho! Reč je o novom lekárovi!

07.10.2018 12:00
debata
Herec Alex Landi na zábere zo seriálu Klinika... Foto: ABC
Herec Alex Landi na zábere zo seriálu Klinika Grace. Herec Alex Landi na zábere zo seriálu Klinika Grace.

Televízia ABC, ktorá seriál nakrúca, dala šancu medzi novými postavami ázijsko-americkému hercovi Alexovi Landimu, ktorý sa v úvode pätnástej série predstavil ako prvá postava gay chirurga v seriáli. Teraz sa objavili nové zábery, na ktorých Landi predvádza svoju figúru.

Fanúšikovia, či už ženskí, alebo aj mužskí budú nepochybne zaskočení, ale aj príjemne prekvapení. Landi má totiž telo hotového manekýna a svaly pevné, ako keby ho namiesto herectva skôr živil bodybuilding. Landi predviedol svoje telo v jednej z scén v šatni chirurgov.

Sympatický herec si tiež myslí, že diváci už čakali na charakter s homosexuálnou orientáciou, ktorý sa zaradí do zostavy špičkových chirurgov. „Niektorí ľudia písali na internete, že začnú seriál pozerať práve pre to a tiež preto, že ma obsadili. To je skutočne príjemné čítať a je to aj dôvod, prečo túto prácu robím,“ citoval Landiho portál WWD.com.

Najznámejšou postavou celej série je doktorka Meredith Grey v podaní herečky Ellen Pompeovej, ktorá je aj jednou z najlepšie platených televíznych hviezd súčasnosti. Na našom portáli Oserialoch sme však písali aj o tom, že je možné, že sa projekt definitívne skončí v roku 2020 – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Klinika Grace #gay #postava #Alex Landi

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...