Nicolas Cage ako ste ho nevideli! Divoké sex-scény s mladými kolegyňami

Herec Nicolas Cage má síce časy najväčšej slávy už za sebou, stále je však pre filmárov lákadlom. Najnovšie sa objavuje v snímke, ktorá mu prihrala hneď niekoľko milostných scén.

11.10.2018 00:00
debata (1)
zväčšiť Herec Nicolas Cage a herečka Penelope Mitchell... Foto: Profimedia
Herec Nicolas Cage a herečka Penelope Mitchell v spoločnej sexuálnej scéne Between Worlds. Herec Nicolas Cage a herečka Penelope Mitchell v spoločnej sexuálnej scéne Between Worlds.

Dnes už 54-ročný herec sa vo filme Between World ocitol pred kamerou v doposiaľ azda najodvážnejších scénach svojej kariéry. Hoci z neho diváci neuvidia toľko, ako z jeho hereckých kolegýň – novinka si práve pre sexuálne scény vyžiadala pozornosť médií po celom svete.

Cage, medzi ktorého najslávnejšie úlohy patria tie vo filmoch Hadie oči či 60 sekúnd a Mesto anjelov, musel absolvovať nakrúcanie vášnivých erotických scén s nemeckou herečkou Frankou Potente aj austrálskej krásky Penelope Mitchellovej. Kým prvá je známa najmä z kultového filmu Lola beží o život, druhú poznajú najmä mladší fanúšikovia seriálu Upírske denníky.

zväčšiť Herečky Franka Potente (vľavo) a Penelope... Foto: SITA/AP
Herečky Franka Potente (vľavo) a Penelope Mitchell. Herečky Franka Potente (vľavo) a Penelope Mitchell.

Cage je generačne od oboch svojich kolegýň starší o takmer dve dekády, nakrúcanie však absolvoval ako úplný profesionál a inkriminované scény tiež.

Len nedávno Cage potvrdil, že je znovu single. On a jeho tretia manželka Kim sa totiž rozvádzajú. „Nevidel som to prichádzať,“ posťažoval sa v rozhovore. Dodal však, že voči svojej expartnerke nepociťuje žiadne negatívne emócie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Nicolas Cage #Franka Potente #Penelope Mitchell

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...