Za Klumovou dlho nesmútili! Našli sexi náhradu, dlhonohú Karlie Klossovú

Karlie Kloss pôjde v stopách Heidi Klumovej. V septembri nemecká topmodelka zverejnila správu, že po 16 odvysielaných sériách v šou "Project Runway" končí.

13.10.2018 00:00
Karlie Kloss Foto:
Modelka Karlie Kloss.
debata

Vzápätí však prezradila, že už čoskoro ju fanúšikovia budú môcť vidieť v nej fashion reality šou v produkcii štúdií Amazon. „Po 16 úžasných sériách v "Project Runway“ dávam relácii zbohom. Cítim sa poctená, že som mohla túto reláciu spolumoderovať," znelo v Klumovej oficiálnom vyhlásení.

Ako informuje „Hollywood Reporter“, v relácii „Project Runway“ by ju mala nahradiť iná kráska, Karlie Kloss. Rodenú Američanku práve modeling vystrelil do sveta najväčších hviezd, Kloss bola niekoľko rokov anjelom značky Victoria’s Secret, s modelingom začínala ako 15-ročná. Karlie Kloss je známa najmä ako jeden z „anjelikov“ značky Victoria's Secret, medzi ktorých patrila v rokoch 2013 – 2015. Verejnosť ju mohla vidieť aj v reklamách pre Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent alebo Dolce & Gabbana a predvádzala pre Calvina Kleina, Karla Lagerfelda či Marca Jacobsa. Objavila sa napríklad aj na titulných stránkach viacerých vydaní magazínu Vogue.

Klossovej sa darí nielen v kariére, ale aj v súkromí. V júli sa po šiestich rokoch randenia zasnúbila s podnikateľom Joshuom Kushnerom, ktorý je mladším bratom Jareda Kushnera, ktorý je poradcom prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky. Sexi modelku tak čaká v blízkom období aj plánovanie vakstnej svadby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Karlie Kloss #Project Runway

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...