Dohola! Portman, Moore či Theron - zvládli to všetky. Ktorá najlepšie?

Holandská herečka Sylvie Hoeks zaujala naposledy svojou postavou v sci-fi Blade Runner 2049. Nedávno prekvapila tých, ktorí sa stihli stať jej fanúšikmi. Má oholenú hlavu.

16.10.2018 00:00
debata (1)
Holandská herečka Sylvia Hoeks. Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
FASHION-PARIS/CHANEL Holandská herečka Sylvia Hoeks.

Hoeks predviedla nový „účes“ na prehliadke Chanel v Paríži, kam dostala pozvanie spoločne s ďalšími celebritami. Hoci o dôvodoch pred médiami nehovorila, dá sa predpokladať, že jej vyholená hlava je podmienkou pre novú filmovú úlohu.

Nebolo by to nič výnimočné. V minulosti sa pre rolu vo filme nechali nakrátko či celkom dohola vystrihať aj ďalšie známe herecké celebrity. Jednou z prvých bola kedysi Sigourney Weaver, ktorá nakrúcala tretie pokračovanie filmovej série Votrelec. O pár rokov na to ju nasledovala herečka Demi Moore. Jej dôvod bol vojnový film G.I. Jane od Ridleyho Scotta. Pre rolu vojačky šli jej vlasy preč.

Herečka Charlize Theron si ostrihala vlasy na...
Kristen Stewart na zábere z roku 2017. Herečka...
+4Modelka a herečka Cara Delevingne na zábere z...

Jednou z najznámejších hviezd, ktoré obetovali svoju hrivu, je aj americko-izraelská herečka Natalie Portman, ktorú diváci mohli vidieť bez vlasov vo filme V ako Vendetta. V ňom sa dokonca nachádza scéna ako Portmanovej hlavu holia a je údajne celkom autentická. Herečka si želala prežívať rozpoloženie svojej postavy čo najintenzívnejšie.

Za posledné roky holou hlavou či celkom kratučkým účesom zaujala aj hrdinka série Twilight Kristen Stewart, herečka Charlize Theron či topmodelka Cara Delevingne. Jednotlivé dámy si pozrite v galérii a v ankete môžete vybrať tú, ktorej zmena urobila najlepšiu službu.

Herečka Demi Moore je jednou z herečiek, ktoré... Foto: Profimedia
Herečka Demi Moore je jednou z herečiek, ktoré šli celkom dohola kvôli filmovej úlohe. Moore sa takto vyholila v roku 1996 pre film G.I. Jane. Herečka Demi Moore je jednou z herečiek, ktoré šli celkom dohola kvôli filmovej úlohe. Moore sa takto vyholila v roku 1996 pre film G.I. Jane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Natalie Portman #Demi Moore #Charlize Theron #Sylvie Hoeks

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....