Garner opäť v seriáli Alias? Ak by ma nezavolali, bola by som naštvaná, povedala

V rokoch 2001 až 2006 stála Jennifer Garner pred kamerami populárneho seriálu Alias.

17.10.2018 03:16
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint.
debata

Ako vysokoškoláčka Sydney Bristow menila svoju identitu vo vyše 100 častiach špionážneho seriálu. V úlohe agentky si získala dnes 46-ročná trojnásobná mama množstvo fanúšikov. A tí by sa určite potešili návratu svojej akčnej hrdinky.

Vrátila by sa Garner pred kamery tohto projektu? V rozhovore pre „Hollywood Reporter“ herečka uviedla: „Počula som už zvesti, že sa chystá reboot seriálu Alias, ale doteraz ma nikto v tejto veci nekontaktoval,“ opísala pekná hnedovláska a pokračovala: „Ak ma nezavolajú do seriálu hosťovať, budem veľmi, veľmi naštvaná.“

Po dlhom období sa však Jennifer Garner pred seriálové kamery vrátila práve v roku 2018, kedy prijala rolu v 8-dielnej sérii Kempovanie. Ako sa herečka pred časom vyjadrila počas slávnosti, kedy jej odhalili hviezdu na Chodníku slávy v Hollywoode, hoci miluje svoje tri deti a žije pre ne, úplne bez práce by zostať nedokázala. Zvolila si tak cestu kompromisu medzi kariérou a rodinným životom. "Ešte som nebola pripravená zostať navždy doma,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Alias

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...