Má na konte prvenstvo s orgazmom! Je to pocta, tvrdí Toni Collette

Diváci na Slovensku ju mohli naposledy vidieť v horore Prekliate dedičstvo, ktorý aj spoluprodukovala. Herečka Toni Collette má však aj iné, ako len hrozivé podoby.

17.10.2018 00:00
162891101 Herečka Toni Collette na zábere zo... Foto:
Herečka Toni Collette na zábere zo seriálu Wanderlust.
debata (1)

Austrálska rodáčka účinkuje v seriáli Wanderlust, ktorý je dielom spoločného úsilia staníc Netflix a BBC. Ide o rodinný portrét dvojice manželov, ktorí sa rozhodnú prvýkrát otvoriť brány svojho vzťahu a pustiť sa do experimentovania aj stretávaním s inými partnermi. Colletteovú pred kamerou čaklo množstvo pikantných scén, v ktorých zostala celkom nahá. A to rozhodne nie je len psychicky.

Ako ukazujú momentky z projektu, herečka sa pred kamery musela postaviť v Evinom rúchu a dokonca absolvovať niekoľko explicitných scén. Jednou z nich je aj moment, keď jej hrdinka prežíva orgazmus.

„Vraj som prvou ženou, ktorá mala orgazmus na kanáli BBC. A vnímam to ako vyznamenanie,“ uviedla herečka podľa Indiewire. Potešilo ju vraj, ako seriál zobrazuje ženy v strednom veku. „Je to veľmi úprimné a zároveň svieže,“ komentovala Collette.

„Byť ženou v strednom veku, byť v dlhodobom vzťahu a zároveň sa dokázať vyrovnať s niektorými vecami – to je náročné. O sebavedomí žien v strednom veku, o ich sexualite sa často nehovorí,“ uviedla herečka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rola #orgazmus #BBC #Toni Collette

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...