Šinkorovej sexepíl v StarDance nezabral, diváci ju poslali domov

Po speváčke Monike Bagárovej z tanečnej šou Českej televízie vypadla slovenská rodáčka, herečka Daniela Šinkorová.

28.10.2018 11:02
debata (7)

Štart tanečnej súťaže StarDance, ktorú vysiela v deviatej sezóne Česká televízia, sa pred dvoma týždňami vydaril práve herečke Daniele Šinkorovej. Jej sláva však dlho nevydržala a tretia časť sledovanej šou bola jej poslednou. Počas sobotňajšieho večera súťažné páry predvádzali tango a džajv na prvorepubliko­vé hity.

Herečka Daniela Šinkorová a tanečník  Michal... Foto: Profimedia
Daniela Šinkorová, Michal Padevět Herečka Daniela Šinkorová a tanečník Michal Padevět zo StarDance vypadli v treťom kole.

Šinkorová, ktorej tanečným partnerom bol Michal Padevěta, očarila porotu v prvej časti StarDance, kedy predviedla skvelý waltz, za ktorý si od poroty vyslúžila najlepšie hodnotenie. V tretej časti tanečnej relácie, ktorá sa u našich susedov teší značnej popularite, predviedla Šinkorová tango. Výkon dvojice sa stretol u poroty s celkom protichodnými hodnoteniami.

Daniela Šinkorová v zákulisí počas tretieho... Foto: Česká televize
Daniela Šinkorová Daniela Šinkorová v zákulisí počas tretieho večera StarDance.

Zatiaľ, čo porota sa v komentároch smerom k slovenskej rodáčke zhodnúť nevedela, diváci mali názor jasnejší a Šinkorovej poslali najmenej hlasov. V ďalšej časti sa tak pekná tmavovláska už nepredvedie.

45-ročná rodáčka z Nitry zvolila na svoje tango dráždivý kostým, ktorý jej štedro odhaľoval nielen dekolt. Vďaka výraznému rozparku sa počas vystúpenia aj pri pózovaní pred fotogfrafmi dostali k slovu aj jej štíhle nohy. Zvodný kostým, ani herečkin sexepíl však nezabrali a Šinkorá je tak po speváčke Monike Bagárovej druhou súťažiacou, ktorú už v StarDance neuvidíme.

Herečka Pavla Tomicová s tanečným partnerom...
Herec Adam Mišík s tanečnicou Kateřinou...
+8Päťbojár David Svoboda s tanečnou partnerkou...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #StarDance #Daniela Šinkorová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...