Prvé slávne meno potvrdené! Naomi Watts si zahrá v prequeli Hra o tróny

Britská herečka Naomi Watts si zahrá v pripravovanom pilotnom filme prequelu populárneho seriálu Hra o tróny (2011) televízie HBO.

01.11.2018 14:40
Naomi Watts Foto: ,
Herečka Naomi Watts na zábere z festivalu v Benátkach.
debata

V zatiaľ nepomenovanej novinke by 50-ročná umelkyňa mala stvárniť „charizmatickú prominentku, ktorá skrýva temné tajomstvo“.

Za prequelom Hry o tróny stoja scenáristka Jane Goldman a autor knižnej predlohy seriálu George R.R. Martin. Projekt zatiaľ nemá scenáristu a tvorcovia tiež ešte stále hľadajú predstaviteľov ďalších postáv. Nakrúcanie seriálu by malo odštartovať začiatkom budúceho roka. Hoci jeho oficiálny názov ešte nie je známy, Martin naznačil, že by sa mohol volať The Long Night.

Seriál by sa mal podľa HBO odohrávať, podobne ako Hra o tróny, na viacerých miestach a zamerať sa na viacero klanov. Dejovo bude predchádzať udalostiam z pôvodného seriálu o niekoľkotisíc rokov. „Seriál vyrozpráva úpadok sveta zo zlatého Veku hrdinov do jeho najtemnejšieho času,“ uvádza televízia v popise projektu s tým, že odhalí viaceré tajomstvá, záhady a pravdivé príbehy.

Ak by si HBO po pilote objednala celý seriál, bolo by to po prvý raz, čo táto televízia vytvorila seriál nadväzujúci na niektorú z jej pôvodných sérií. Ako uvádza magazín Entertainment Weekly, podľa predpokladov by sa novinka na televíznych obrazovkách mohla objaviť najskôr v roku 2020.

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #rola #Hra o tróny

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...