Masturbovať pri pohľade na seba? Stamos má v tom jasno, chce vidieť toto!

Herec John Stamos je divákom známy predovšetkým zo seriálu Plný dom (Full House) a tiež z jeho pokračovania Fuller House. Iba nedávno poriadne pobavil divákov o tom, ako prišiel na svet jeho prvý potomok.

07.11.2018 10:00
debata
Herec John Stamos a jeho vyvolená - modelka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec John Stamos a jeho vyvolená - modelka Caitlin McHugh, ktorá čaká jeho dieťa. Herec John Stamos a jeho vyvolená - modelka Caitlin McHugh, ktorá čaká jeho dieťa.

Päťdesiatnik Stamos sa stal otcom vôbec prvýkrát len tento rok v apríli. Partnerka Caitlin mu porodila syna Billyho. Ako herec prezradil počas návštevy v talk-šou herečky a moderátorky Busy Phillipsovej, o dieťa sa usilovali s manželkou dlhší čas.

Práve v súvislosti s touto aktivitou, ktorá nie je vždy pre páry príjemnou skúsenosťou, má Stamos v zálohe jednu pomerne humornú spomienku. „Toto je absolútne pravdivý príbeh a nemohol som sa dočkať, kým ho niekde budem môcť povedať,“ oznámil moderátorke počas návštevy v štúdiu.

„Keď sme sa snažili, aby Caitlin otehotnela, išli sme aj na kliniku otestovať si našu plodnosť. A ako viete, muž musí odovzdať svoju vzorku spermií. Takže som sa tomu nevyhol ani ja,“ začal rozprávať príbeh Stamos.

„Poslali ma do malej miestnosti a povedali mi, že ak by som potreboval trošku pomôcť, sú tam nejaké videá, aby som len zapol televíziu,“ pokračoval herec. „Tak som ju zapol a neuveríte, ale na obrazovkách išiel Fuller House,“ rozosmial sa Stamos.

Údajne ho táto zhoda náhod nesmierne pobavila. „Ale povedal som si, že ak už mám masturbovať pri pohľade na semého seba, malo by to byť moje mladšie ja a nie to v novom seriáli,“ komentoval ešte humorný zážitok 55-ročný herec a producent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #spermie #John Stamos #Fuller House

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....