Ďalšia evitovka sa chystá do kín: Zahrá si v nej Vilhelmová aj Balzerová

Pred pár dňami padla prvá klapka nového filmu Príliš osobná známosť režisérky Marty Ferencovej.

10.11.2018 14:45
Herečka Tatiana Vilhelmová na snímke s Petrou... Foto:
Herečka Tatiana Vilhelmová (vpravo) na snímke s Petrou Hřebíčkovou.
debata

Snímka vzniká podľa rovnomennej knihy Evity Twardzik (Urbaníkovej). „Tvorcovia sa opäť stretávajú po úspešnej spolupráci pri kinohite Všetko alebo nič, ktorý minulý rok na Slovensku, v Čechách a v Poľsku videlo v kinách spolu 850 000 divákov,“ informovala PR manažérka Andrea Pivarčiová.

Vo filme, ktorý je príbehom troch žien, troch pohľadov na život a troch spôsobov vnímania lásky, sa predstavia herci z viacerých krajín, zo Slovenska Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, z ČR – Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová a Petra Hřebíčková, z Chorvátska Janko Popovič Volarić a zo Srbska Branislav Trifunović a Predrag Manojlović, ktorý účinkoval v kultovom filme režiséra Emira Kusturicu Čierna mačka, biely kocúr.

Herečka Tatiana Vilhelmová na snímke s Ľubošom... Foto: Petr Kozlík
Tatiana Vilhelmová na snímke s Ľubošom Kostelným (vľavo) a Jankom Popovićom Volarićom. Herečka Tatiana Vilhelmová na snímke s Ľubošom Kostelným (vľavo) a Jankom Popovićom Volarićom.

„Podarilo sa nám dať dokopy veľké herecké osobnosti, ktoré sú pre mňa na pľaci novou inšpiráciou. Verím, že energia, s ktorou všetci na tomto filme pracujeme, sa prenesie aj na filmové plátna, komentovala nakrúcanie Ferencová,“ ktorá spolu s autorkou predlohy napísala scenár k filmu.

Hlavná postava snímky je Natália (Hřebíčková), slobodná tridsiatnička. Žije sama, pracuje v dizajnovom štúdiu a má najlepšiu priateľku Simonu (Vilhelmová). Tá je čerstvo po rozvode, po ktorom jej 11-ročný syn odchádza žiť s otcom Stanom (Kostelný) a ona je nútená začať žiť odznovu. Cez malé dievčatko sa Natália zoznamuje s Marekom (Trifunović), vdovcom a podnikateľom. Začína sa medzi nimi vzťah, ktorý z diaľky pozorným okom sleduje aj jeho svokra Eva (Balzerová), ktorá mu pomáha s malou dcérkou. Zo začiatku sa Eva správa ako poriadna potvora, postupne však Natáliu prijíma na miesto svojej dcéry. Eva začína hľadať svoj nový zmysel života a aj do jej života zrazu vstúpi nový muž.

debata chyba
Viac na túto tému: #Eliška Balzerová #Tatiana Vilhelmová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...