Blunt sa vracia ako kultová hviezda plátna: Takto poletuje pre Vogue!

Možno medzi slovenskými divákmi nemá až také kultové postavenie, ale v Amerike a Veľkej Británii je príbeh Mary Poppinsovej už zľudovelý. Teraz prichádza do kín znovu. S novou hrdinkou.

14.11.2018 08:30
debata
Herečka Emily Blunt v šatách z dielne Khaite. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Emily Blunt v šatách z dielne Khaite. Herečka Emily Blunt v šatách z dielne Khaite.

Reč je o britskej rodáčke Emily Bluntovej, ktorá sa preslávila napríklad rolami v snímkach Diabol nosí Pradu alebo Na hrane zajtrajška. Tentoraz sa stala slávnou opatrovateľkou, ktorá lieta s dáždnikom, spieva a pomáha všade okolo.

„Je hotový superhrdina. Istým spôsobom ako anjel,“ označila herečka svoju postavu pre magazín Vogue. Práve americká verzia tohto časopisu umiestnila Bluntovú na titulnú stranu decembrového vydania. Prekvapivo ako Mary Poppinsovú.

Bokom išli všetky moderné stylingy. Bluntovú fotila slávna fotografka Annie Leibovitz ako poletuje držiac svoj povestný dáždnik. „Mary Poppins dokáže rozoznať, čo ľudia potrebujú a navyše im ešte v tomto procese dovolí spoznať niečo v sebe samých. Neexistuje nikto taký, aký ona. A myslím, že sa jej to páči,“ opisovala ďalej svoju hrdinku Blunt.

Britská herečka si vo filme zahrala po boku slávneho muzikálového herca Lina-Manuela Mirandu. Dvojica spoločne fotila aj módny editoriál pre decembrový Vogue. Do slovenských kín príde film pod názvom Návrat Mary Poppins koncom decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Vogue #návrat #Emily Blunt #Mary Poppins

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....