Prvýkrát nahá pred kamerou! Emma Stone o to žiadala sama, tu je dôvod!

Hoci oslávila už 30. narodeniny, patrila medzi herečky, ktoré sa na plátne nikdy neukázali odhalené. Až doteraz. U Emmy Stoneovej to zmenila snímka The Favourite.

16.11.2018 00:00
debata (1)
Zľava: Olivia Colmanová, Rachel Weiszová a Emma... Foto: SITA/AP
Emma Stone Zľava: Olivia Colmanová, Rachel Weiszová a Emma Stoneová pózujú fotografom počas príchodu na premiéru filmu Favoritka v Londýne.

V rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter, na obálke ktorého pózuje spoločne s filmovými kolegyňami Rachel Weiszovou a Oliviou Colmanovou, sa priznala, že to pre ňu bolo oslobodzujúce.

„Mala som okolo seba plachtu a ako sme nakrúcali a urobili pár klapiek, povedala som, ‚Mohla by som byť jednoducho nahá?‘,“ opísala situáciu z nakrúcania oscarová herečka. Stoneovú, ktorá vo filme stvárňuje postavu Abigail, vraj okamžite začali prehovárať na pľaci, aby si to rozmyslela.

„Olivia mi hovorila, aby som to nerobila. A režisér Yorgos Lanthimos sa ma pýtal, či som si tým naozaj istá,“ zaspomínala si hviezda. „Absolútne, odvetila som im. Videla som v tom zmysel. Videla som v tom jednu z definícií mojej postavy,“ komentovala herečka.

Vo filme The Favourite, ktorý je dobovou drámou a zároveň portrétom ženskej moci a manipulácie, túžob nežnejšieho pohlavia po priazni a sile, sa odohráva príbeh na kráľovskom dvore princeznej Anny. O jej priazeň bojuje jej poradkyňa Sarah v podaní Weiszovej a musí čeliť príchodu Abigail v podaní Stoneovej.

Premiéra filmu  "The Favourite" počas festivalu...
Premiéra filmu  "The Favourite" počas festivalu...
+5Premiéra filmu  "The Favourite" počas festivalu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kamera #nahota #nakrúcanie #Emma Stone

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...