Do čoho ju to donútili? Emma Roberts prežila šok v závere hororovej série

Herečku Emmu Robertsovú pozná svet ako neter Julie Robertsovej. A tiež ako hviezdu seriálu American Horror Story. Objavila sa v niekoľkých jeho sériách. Aj tej zatiaľ poslednej.

18.11.2018 09:00
Herečka Emma Roberts na zábere z prehliadky... Foto: ,
Herečka Emma Roberts.
debata
Herečka Emma Roberts s Evanom Petersom. Obaja... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Emma Roberts si obliekla kreáciu Giorgio Armani a prišla s partnerom Evanom Petersom. Herečka Emma Roberts s Evanom Petersom. Obaja hrajú v American Horror Story.

Divákov k televíznym obrazovkám lákala tentoraz Apokalypsa. V poradí už ôsma séria. Roberts, ktorú už scenárista Ryan Murphy prekvapil nejedným zvratom v scenári, prezradila pre magazín W, že tentoraz ju naozaj šokoval.

„Táto séria nás rozhodne všetkých vzala na poriadne divokú jazdu. Nervózne som čakala na každú novú stránku scenára, pretože som ani náhodou netušila, čo sa s nami stane,“ opísala Emma Roberts nakrúcanie.

„V záverečnej časti to uvidíte. Sama som sa pýtala nahlas, to fakt odo mňa chcete toto?“ naznačila poriadne prekvapivý a pravdepodobne aj brutálny záver herečka.

Okrem nej sa v seriáli opakovane objavuje aj jej snúbenec Evan Peters či herečky Sarah Paulson a Kathy Bates. V minulosti si v American Horror Story zahrala napríklad speváčka Lady Gaga alebo herečka Jessica Lange.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Roberts #nakrúcanie #záver #American Horror Story

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...