Svaly z ocele, súboje na päste: Tieto telá predvedú herci v Creed 2!

V roku 2015 vzal kiná útokom film Creed. Príbeh o mladom boxerovi, ktorý vychádzal z histórie slávnej ságy o Rockym, má pokračovanie. Nechýba pri tom Stallone, ale ani Dolph Lundgren.

19.11.2018 00:30
debata
Herec Michael B. Jordan pre pokračovanie filmu... Foto: SITA/AP, Frank Ockenfels
Michael B. Jordan Herec Michael B. Jordan pre pokračovanie filmu Creed doviedol svoje telo do dokonalosti.

Ani jeden z pánov sa síce už neobjavuje v ringu ako drsný bojovník, ale ich prítomnosť je veľmi dôležitá pre dvojicu ďalších postáv. Ide totiž o hlavného hrdinu Adonisa Creeda v podaní Michaela B. Jordana, ktorého na plátne vedie starnúci Stallone. Proti nemu sa postaví syn Ivana Draga – slávneho boxerského „zlosyna“, ktorého kedysi Rocky porazil a ktorý ešte predtým zabil v súboji Creedovho otca.

Herec Sylvester Stallone na zábere z filmu...
Herec a boxer Florian Munteanu bude súperom...
+2Herec Michael B. Jordan pre pokračovanie filmu...

O tom, že žánrový film si nájde svojich fanúšikov, nemožno pochybovať. Konieckoncov má na to slušne našliapnuté aj s predchádzajúcim úspechom. Pozornosť súčasných fanúšikov však nepochybne budú priťahovať najmä mladé hviezdy.

Jordan zaujal už v jednotke a nedávno sa ocitol v centre pozornosti vďaka Čiernemu panterovi. Jeho zlosyn zaujal dokonca viac ako hlavný hrdina v podaní Chadewicka Bosemana. Už vtedy Jordan ukázal, že pre filmové úlohy je schopný drieť a trénovať hodiny a hodiny v posilňovni či telocvični.

Herec a boxer Florian Munteanu bude súperom... Foto: SITA/AP, Barry Wetcher
Florian Munteanu Herec a boxer Florian Munteanu bude súperom hlavného hrdinu vo filme Creed II.

Creed 2 nie je výnimkou. Afroamerický herec doviedol svoje telo do skutočnej fyzickej dokonalosti a prvé zábery ukazujú, že jeho telo vyzerá ako z ocele.

Platí to však aj o jeho súperovi, ktorého stvárňuje skutočný boxer rumunského pôvodu Florian Munteanu. Súboj medzi týmito dvoma určite nebude bez strát a poriadne bolestivých úderov. Prvé kritiky však sľubujú návrat poctivej žánrovky a filmu, v ktorom okrem boxu záleží aj na rodinných hodnotách. Do slovenských kín vstúpi film už o týždeň 22. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #šport #Dolph Lundgren #Sylverster Stallone #Michael B. Jordan #Creed 2

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...