Toto by fanúšičky Sexu v meste neprežili! Pán Božský mal v trojke zomrieť

Akú smrť si scenáristi pripravili pre herca Chris Notha (64) v treťom pokračovaní filmu Sex v meste?

21.11.2018 00:00
Chris Noth a  Sarah Jessica Parker Foto:
Chris Noth a Sarah Jessica Parker v Sexe v meste.
debata

Pre Pána Božského, ktorého hral Chris Noth (64), scenáristi pripravili nepríjemné prekvapenie – infarkt v sprche. Malo sa tak stať v treťom filme, ktorý však s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nevznikne.

Ako prezradil novinár James Andrew Miller na svojej stránke „Origins“, práve takýto osud Pánovi Božskému pripravili hneď v úvodnej scéne tvorcovia v tretej časti Sexu v meste. Novinárovi sa totiž dostal do rúk pripravovaný scenár tretieho pokračovania. Nebolo by to až také nereálne, keďže láska hlavnej predstaviteľky, ktorú stvárňovala Sarah Jessica Parker, vo filme prekonala operáciu srdca.

Ako vdovu však fanúšikovia slávneho seriálu novinárku a spisovaľku Carrie Bradshaw neuvidia. Podľa magazínu People mala byť aj táto zápletka v úvode tretieho filmu jedným z dôvodov, prečo na ponuku nového filmu povedala „nie“ predstavietľka Samanthy, Kim Cattrall. „Ako sa vyjadril zdroj z okolia herečky Kim Cattrallovej, scenár neponúkal Samanthe veľa priestoru,“ píše magazín People.

Keďže mal Pán Božský v úvode filmu zomrieť, trojka by tak bola o vdove Carrie a zobrazovala aj jej snahu vyrovnať so so smrťou milovaného muža. Do popredia by sa tak opäť dostal najmä vzťah štyroch priateliek.

Ako ďalej informuje na svojej stránke James Andrew Miller, scenár sa ku Chrisovi Nothovi ani nedostal. Navyše, herec nebol nijako zvlášť spokojný ani s dvoma celovečernými filmami Sex v meste – s humorom slávneho seriálu z produkcie HBO nemali podľa jeho slov veľa spoločného.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Chris Noth

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....