Erotika ako v Päťdesiat odtieňov? Dornan bude nové filmy vyberať inak!

Kritici možno tejto série nepriali, ale herec Jamie Dornan je vďačný za príležitosť, ktorú v nej dostal. Vysvetlil to v rozhovore pre magazín Vulture.

23.11.2018 07:00
Herec Jamie Dornan. Foto: ,
Herec Jamie Dornan.
debata

„Tie filmy sú prijímané tak, ako sú. Kritikmi veľmi obľúbené nie sú. Ale tiež zarobili poriadne veľa peňazí a ako štúdiové projekty sú pomerne jedinečné,“ uviedol na margo trojice filmov podľa kníh E.L. Jamesovej.

„Je pravdou, že asi nevezmem znovu prácu, na ktorú je sústredenej toľko pozornosti a ktorá vyvoláva toľko verejných názorov. Ale je to v poriadku. Z praktického hľadiska je nutné, aby sme sa ako herci posunuli k niečomu ďalšiemu a šli za tým so sklonenou hlavou,“ konštatoval Dornan.

Zľava: Jamie Dornan, Rosamund Pike a Matthew... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jamie Dornan, Rosamund Pike a Matthew Heineman Zľava: Jamie Dornan, Rosamund Pike a Matthew Heineman sa stretli pri práci na filme A Private War.

Zároveň však ešte raz zdôraznil, že mu účinkovanie po boku Dakoty Johnsonovej v sérii Päťdesiat odtieňov prinieslo skutočne veľa. „Práca, ktorú som robil predtým, bola na míle vzdialená od tejto a to som dokonca ani nerobil niekedy z vlastného rozhodnutia. Ako herec skrátka musíte robiť veci čo najlepšie a snažiť sa zlepšiť,“ dodal Dornan.

Herca najbližšie môžu diváci vidieť v projekte A Private War s britskou kolegyňou Rosamunde Pikeovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #kariéra #Päťdesiat odtieňov sivej #Jamie Dornan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...