VIDEO: Bača tri mesiace hladoval. Bolo to horšie ako hodiny tréningu!

Tušili ste, že herec Juraj Bača je pôvodným povolaním účtovník? Lenže, sny sú veľká vec a ich naplnenie ešte väčšia. Sympatickému Bačovi sa darí a presvedčiť o tom bude môcť aj v celovečernom filme.

27.11.2018 00:00
Herec Juraj Bača sa počas príprav na film... Foto:
Herec Juraj Bača sa počas príprav na film Amnestie zmenil fyzicky.
debata

Predstaviteľ zo seriálu Komisár Rex, ktorý pred časom priniesla televízia Markíza, sa v uplynulých mesiacoch venoval nakrúcaniu filmu Amnestie v réžii Jonáša Karáska. Ide o Bačov filmový debut.

„Bola to prvá filmová skúsenosť a hneď to bola hlavná rola. Pristupoval som k nej s obrovským rešpektom,“ prezradil pre TV Pravda Bača. „Ľudia, ktorí pracovali na tomto filme, že takýto sa ešte na Slovensku nenatočil. Teda, čo sa týka výpravy a akčných scén,“ naznačil herec, podľa ktorého každý do práce išiel na 120 percent.

Herec Juraj Bača v jednej z náročných...
Maskovanie počas jednej zo scén filmu Amnestie.
+2Herec Juraj Bača sa počas príprav na film...

Pre rolu hlavného hrdinu podstúpil Juraj Bača tvrdý tréning – chodil na hodiny karate, thajského boxu, cvičil v posilňovni. „Najťažšia z toho všetkého bola diéta. Skoro osem kíl a to bola najväčšia tortúra, držať diétu tri mesiace,“ uviedol pred kamerou TV Pravda.

Málokto vie, že sympatický blond herec je pôvodným povolaním účtovník a za jeho kroky na hereckú školu môže tak trochu láska. Konkrétne tá, ktorá je dnes už minulosťou – s herečkou Dominikou Richterovou. Ak chcete vedieť viac, pozrite si naše video.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #dieťa #herectvo #tréning #účtovníctvo #Juraj Bača #amnestie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...