Prvým koučom v šou The Voice Česko Slovensko je český sexidol!

Na jar 2019 sa fanúšikovia Markízy a Novy dočkajú formátu The Voice. Do kresiel pre koučov zasadne štvorica českých a slovenských spevákov a hudobníkov.

03.12.2018 11:00
Vojta Dyk Foto:
Spevák a herec Vojta Dyk.
debata

Prvým koučom The Voice Česko Slovensko sa stane spevák a muzikant Vojta Dyk, ktorý bude vôbec po prvýkrát v histórii súčasťou takto veľkej talentovej šou. Vojta má jeden z najväčších hlasových rozsahov na českej aj slovenskej hudobnej scéne, je uznávaným profesionálom vo svojom obore a v súčasnej dobe exceluje v swingovej formácii B-Side Band.

"Už dlho som dostával ponuky na rôzne televízne projekty, ktoré som úspešne odmietal. Rozhodovanie bolo dlhé, pretože sa veľmi do televíznej zábavy nepchám, ale v tomto prípade mi dáva zmysel to, že všetci ľudia, ktorí sa do súťaže prihlásili, už vedia spievať, a ide len o to pomôcť im, nakopnúť, možno aj poradiť. Takže žiadne zosmiešňovanie, ale skôr snaha pomôcť. Takže vlastne samé pozitíva. S tým do toho idem. To mi dáva zmysel,“ hovorí Vojta Dyk.

"Táto šou je o hlase, hľadáme najlepší hlas oboch krajín a na ničom inom vlastne nezáleží. V tom je práve sila tohto formátu, a preto je aj naďalej jednou z najlepších šou na svete,“ hovorí kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský. Víťaz šou získa výhru v hodnote 75 000 eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vojta Dyk #The Voice Česko Slovensko

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...