Také meno by ste nečakali! Jana Kirschner bude koučka v The Voice

Tomu sa povie poriadne prekvapenie! Speváčka Jana Kirschner je totiž ďalším známym menom, ktoré sa spojí s populárnou televíznou speváckou šou.

10.12.2018 10:06
Jana Kirschner Foto: ,
Speváčka Jana Kirschner.
debata (5)

Reč je o projekte Voice Česko Slovensko, lokálnej verzii svetovo populárnej speváckej súťaže The Voice. Martinská rodáčka, ktorá už dlhší čas žije vo Veľkej Británii, zasadne do kresla koučky, ktorá najprv vyberie úspešných adeptov na spevácku hviezdu a následne sa o vybranú skupinu z nich bude starať ako koučka v rámci živých finálových prenosov.

Kirschnerovej meno je druhým v poradí, ktoré potvrdili zástupcovia televízie pre jarný ťahák televíznych obrazoviek. Prvým menom, ktoré TV Markíza zverejnila minulý týždeň, je český spevák, skladateľ a herec Vojtěch Dyk.

Zatiaľ je výber koučov naozaj zaujímavý – ani jeden z nich totiž nie je typickým predstaviteľom komerčnej hudobnej sféry, ktorej predstavitelia sú zväčša v podobných televíznych formátoch očakávaní a obsadzovaní.

„Pre mňa je dôležité zdieľať moje skúsenosti a pripraviť tých, ktorí sa do Hlasu prihlásili, aj na ďalšiu cestu. Ideme do toho s odhodlaním urobiť viac než len televíznu zábavu,“ uviedla podľa TVNoviny.sk Kirschner.

Vyberať vraj bude podľa svojich vlastných chutí a hudobných predstáv. "Mám rada zaujímavé hlasy, zastreté, zamatové, jednoducho všetko, čo má nejakú patinu a charakter. Nehľadáme napodobeniny, hľadáme originál,“ priznala.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Kirschner #porota #kouč #The Voice Česko Slovensko

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...