Toto je nová rozprávková princezná! Diváci ju spoznajú na Vianoce

Slovenská herečka Simona Kollárová je vďačná, že si mohla zahrať v rozprávke Vianočné želanie režiséra Petra Bebjaka, ktorú uvedie RTVS v premiére na Štedrý večer.

12.12.2018 11:00
debata (2)

"Bola to pre mňa veľká skúsenosť, pretože som dosiaľ neúčinkovala v žiadnom filme, nikde, hrala som iba malé epizódne postavy v seriáloch. A práve tým, že je to rozprávka, je to pre mňa o to vzácnejšie, pretože osobne mám rozprávky veľmi rada. Hneď, ako som si prečítala scenár, sa mi ten príbeh veľmi páčil,“ povedala herečka, ktorú podľa vlastných slov na celom procese nakrúcania zaujala najmä jedna špecifická vec. „Najviac ma bavilo, že môžem sledovať, ako sa ten príbeh z písanej podoby stáva skutočným, ako sa pretvára do obrazu. Všetko to bolo zrazu také ozajstné. To bol pre mňa veľký zážitok,“ poznamenala 26-ročná rodáčka zo Šiah.

Simona Kollárová v rozprávke Petra Bebjaka... Foto: RTVS
Simona Kollárová Vianočné želanie Simona Kollárová v rozprávke Petra Bebjaka Vianočné želanie.

Okrem toho si mladá herečka chváli aj spoluprácu s režisérom a jej hereckými kolegami Richardom Autnerom, Jánom Gallovičom, Juditou Hansman a Tomášom Maštalírom.

"Boli okolo mňa samí skúsenejší herci a všetci boli veľmi milí a snažili sa mi pomôcť, to ma veľmi milo prekvapilo. Nemusela som si od nich ani vyslovene pýtať rady, pracovali sme spolu ako tím a vždy to prišlo tak prirodzene. Keď som niečo zahrala inak, ako bolo treba, povedali mi napríklad ‘Skús to viac takto, to by bolo možno lepšie‘ a ja som ich naozaj počúvala a pomohlo mi to,“ uznala Kollárová, podľa ktorej nová rozprávka divákov a diváčky RTVS určite nesklame, nakoľko okrem úsmevných a čarovných momentov prináša i hlboké posolstvo. "Vianočné želanie upriamuje pozornosť na ľudské hodnoty a na to, že ľudia v tejto uponáhľanej dobe často myslia iba na seba. V tejto rozprávke je, naopak, ukázané, že treba vždy myslieť aj na druhých. Možno tým získame oveľa viac,“ uzavrela herečka.

Richard Autner a Simona Kollárová nakrúcajú... Foto: RTVS
Simona Kollárová Richard Autner a Simona Kollárová nakrúcajú novú rozprávku RTVS - Vianočné želanie.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Kollárová #Vianočné želanie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...