Hora svalov, vzhľad divokého rytiera! Momoa bol pre Aquamana ako stvorený

Herca Jasona Momou vyhľadávajú režiséri predovšetkým pre jeho nezameniteľnú fyzickú prezentáciu. Jeho výška, ale aj svaly z neho už urobili nového barbara Conana, teraz prichádza ako Aquaman.

12.12.2018 12:35
Herec Jason Momoa, Aquaman Foto:
Herec Jason Momoa na zábere z filmu Aquaman.
debata

Momoa, ktorého kariéra nabrala raketový smer nahor, keď sa objavil v seriáli Hra o tróny, sa objaví v kinách ako jeden zo slávnych komiksových hrdinov vo filme o pánovi oceánov a mužovi, ktorý disponuje výnimočnými schopnosťami.

Pri obsadzovaní postavy sa však tvorcovia nepochybne orientovali aj podľa monumentálnosti, s akou Momoa pôsobí pred kamerou. Ani v novinke, v ktorej si zahrala aj Amber Heard či Nicole Kidman, nebudú chýbať scény, kde by 39-ročný herec predviedol svoje fyzické prednosti a hodiny tvrdého tréningu v posilňovni.

Herec Jason Momoa na zábere z filmu Aquaman. Foto: SITA/AP
Film Review - Aquaman Herec Jason Momoa na zábere z filmu Aquaman.

Narozdiel od mnohých hollywoodskych kolegov, ktorí sú ochotní zmeniť svoje návyky a podstúpiť tvrdý tréning pre konkrétnu úlohu, je však havajský rodák nadšencom pohybu a cvičenia oddávna. Zábery paparazzov v minulosti často zachytili herca pri surfovaní, vodných športoch, ale aj cvičení na pláži.

V súkromí je 193 centimetrov vysoký dlhovlasý rytier ženatý s herečkou Lisou Bonetovou, ktorá je od neho staršia o dvanásť rokov. Spoločne vychovávajú dve deti, pričom Bonet má ešte dcéru Zoe Kravitzovú zo vzťahu s hudobníkom Lennym Kravitzom.

Herec Jason Momoa počas návštevy štúdií AOL... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Jason Momoa počas návštevy štúdií AOL Studios. Herec Jason Momoa počas návštevy štúdií AOL Studios.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #rola #Jason Momoa #svaly #Aquaman

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...