VIDEO: Nikodým o šou Milujem Slovensko: Kritickým ohlasom som rozumel

Od septembra sa diváci šou RTVS Milujem Slovensko stretávajú každý týždeň s novými kapitánmi - hercom a stand-up komikom Juraj Šokom Tabačekom a herečkou Stankou Kašperovou.

19.12.2018 14:00
Martin Nikodým Foto:
Moderátor Martin Nikodým.
debata (4)

„Na výbere kapitánov som sa zúčastňoval, pretože pre mňa je existenčnou záležitosťou stáť pred kamerou v šou s niekým, s kým si rozumiem. Program by nefungoval s ľuďmi, s ktorými by som si nebol mentálne či energeticky blízky,“ opisuje moderátor Martin Nikodým.

Počiatočné ohlasy divákov na zmeny v šou boli skôr kritické. „Ja som tomu rozumel. Diváci mali radi Milujem Slovensko také, aké ho poznali a ľudia v tomto smere zmeny nesú ťažko. Odznievali aj hlasy, že bez Dana Dangla a Adely Vinczeovej už program pozerať nebudú. Našťastie, tento scenár sa nenaplnil a čísla sledovanosti dokazujú, že šou sa im stále páči, čo ma veľmi teší,“ dodal Nikodým.

Program sa dočkal už siedmej sezóny, čo je podľa Nikodýma úžasný výkon. „Každý program, ktorý sa dožije štvrtej sezóny, je nadštandartný. Milujem Slovensko čaká aj ôsma sezóna, takže sa máme na čo tešiť.“ Okrem toho tvorcovia prinesú aj špeciálne silvestrovské vydanie so zaujímavými hosťami.

Viac si pozrite vo videu pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Nikodým #Milujem Slovensko

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...