Mama ma ochránila pred tým, čo dokáže Hollywood, tvrdí Saorsie Ronan

Herečka Saorsie Ronan už ako školáčka ukázala svetu svoj herecký talent. Za výkon vo filme Pokánie bola dokonca nominovaná na Oscara.

06.01.2019 00:00
Saoirse Ronan Foto: ,
Herečka Saoirse Ronan (Mary Stuart) pózuje fotografom počas príchodu na premiéru historickej drámy Mária, kráľovná škótska v Londýne.
debata

V rozhovore pre magazín Harper's Bazaar si však írska rodáčka zaspomínala na svoje herecké začiatky a priznala sa, že za veľa vďačí svojej mame. Najviac vraj za ochranu, ktorú jej poskytla.

„Neviem, čo by sa bolo stalo, ak by som ju nemala nablízku. Určite by som bola vystavená v Hollywoode aj násilnému správaniu, možno obťažovaniu, ale ona ma pred všetkým takým uchránila,“ uviedla v interview Ronan.

„Nebola som si nevedomá toho, že vo filmovom priemysle sú aj ľudia, ktorí zneužívajú svoju moc alebo ktorí sú nedôveryhodní. Ale vďaka mojej mame som nikdy nebola ich obeť a som za to veľmi veľmi vďačná,“ pokračovala dnes 24-ročná herečka.

Dodala, že neodišla z domu v devätnástich ako naivné a nepoškvrnené dievča. „Nežila som ako va vatičke, ale bola som chránená,“ zdôraznila ešte hviezda filmu Mária, kráľovná škótska. V ňom stvárnila ryšavá hviezda práve titulnú hrdinku. Jej súperku, kráľovnú Alžbetu si zahrala zase austrálska rodáčka Margot Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #ochrana #zneužívanie #moč #detstvo #Saoirse Ronan

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...