Pozerať sa na Lohanovej šou? Ani za všetky peniaze sveta, píše kritik

Kedysi patrila medzi najväčšie tínedžerské talenty. Herectvo aj úspechy Lindsay Lohanovej však zdecimovali škandály aj drogy. Teraz sa vracia vo vlastnej reality-šou.

09.01.2019 08:30
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan sa spojila s MTV.
debata

Slávna ryšavka sa spojila s televíziou MTV, aby priniesla na obrazovky nový projekt. Divákov a fanúšikov, ktorých stále zaujíma jej súkromie, však asi hviezda sklame. „V tomto chcem, aby boli veci jasné. Ani náhodou tá šou nebude o mojom osobnom živote,“ uviedla herečka na otázku v nedávnom rozhovore, či kamery zachytia aj jej partnerský život či randenie.

Novinka dostala názov Lindsay Lohan Beach Club a ide o to, že pred kamerami dnes 32-ročná herečka prevádzkuje plážový klub a víta v ňom VIP hostí. „Je to o mne, ako vediem plážový klub a VIP hosťoch. Určite ma uvidíte, ako doma varím. Ale je to len o mne ako o šéfke toho miesta,“ doplnila v rozhovore pre SiriusXM Radio.

Americká herečka, speváčka a modelka Lindsay... Foto: TASR/AP, Andy Kropa
Lindsay Lohan Americká herečka, speváčka a modelka Lindsay Lohan prichádza na premiéru novej série Lindsay Lohan's Beach Club hudobnej televíznej spoločnosti MTV v New Yorku.

Herečka vraj chce svetu ukázať, čo robila počas toho času, čo o nej nebolo počuť. Práca v plážovom klube Lohan Beach Club, ktorý pred časom sama založila na Mykonose, jej vraj zabrala množstvo času a hoci si neprajníci myslia, že to bolo celé o žúrovaní, ona to popiera. Zaujímavosťou však je, že klub je momentálne zavretý.

Prvé recenzie na televízny projekt MTV veľmi priaznivé nie sú. Napríklad britské Guardian o novinke napísal ako o „reality-šou, ktorú sme nepotrebovali“. Vyčíta jej fakt, že napriek formátu sa jeho hrdinka objavuje na samotnom mieste veľmi sporadicky a diváci sa naozaj nedozvedia nič z jej súkromia, alebo toho, aká je.

Namiesto toho sa pred kamerami objavujú nevychovaní boháči a návštevníci klubu, ktorí síce majú možno peniaze, ale často žiadnu výchovu alebo vkus. Autor dokonca poznamenal, že „ani všetky peniaze sveta by ma nedonútili, aby som to ešte pozeral“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #pláž #reality-šou #MTV #klub #Mykonos

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...