To je prekvapenie! Moderovať Voice Česko Slovensko budú známe speváčky

Mená porotcov programu The Voice Česko Slovensko sú už známe. Teraz zástupcovia televízie zverejnili aj mená moderátorskej dvojice. Bude čisto ženská!

09.01.2019 09:55
debata (6)
Speváčka Mária Čírová. Foto: TV Markíza
Speváčka Mária Čírová. Speváčka Mária Čírová.

K slovu sa tentoraz nedostanú profesionálni moderátori. Sprievod hudobnou talentovou šou, v ktorej štvorica koučov hľadá najlepší hlas, zverili tvorcovia programu do rúk skutočným speváčkam – Slovenke Márii Čírovej a Češke Tereze Kerndlovej.

„Som nesmierne šťastná, že môžem byť súčasťou práve tohto formátu. Tým, že som hudobníčka a viem, čo budú naši súťažiaci prežívať pred každým svojim vystúpením, budem snáď aj ich oporou,“ povedala pre médiá Mária Čírová.

Pre Terezu Kerndlovú, dcéru jazzového a swingového speváka Ladislava Kerndla a niekdajšia členka dievčenskej kapely Black Milk, bude moderovanie absolútne novou skúsenosťou.

Speváčka Tereza Kerndlová. Foto: TV Markíza
Speváčka Tereza Kerndlová. Speváčka Tereza Kerndlová.

„Bola som veľmi milo prekvapená, keď ma televízie Nova a Markíza oslovili, ale zároveň mnou začali lomcovať pocity veľkej zodpovednosti a pokory spojenej s touto úlohou," uviedla Kerndlová.

Do kresiel pre koučov zasadne štvorica osobností vybraných z najlepších českých a slovenských spevákov a hudobníkov – Vojtěch Dyk, Jana Kirschner, Kali a Josef Vojtek. Atraktívny spevácky súboj o prestížny titul najlepšieho hlasu Česka a Slovenska a výhru v hodnote 75-tisíc eur odštartuje na obrazovkách televízii Markíza a Nova už vo februári 2019.

Koučovia šou The Voice Česko Slovensko - zľava:... Foto: Tomas Martinek
Koučovia šou The Voice Česko Slovensko - zľava: Josef Vojtek, Jana Kirschner, Kali a Vojtěch Dyk. Koučovia šou The Voice Česko Slovensko - zľava: Josef Vojtek, Jana Kirschner, Kali a Vojtěch Dyk.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #Tereza Kerndlová #Mária Čírová #The Voice Česko Slovensko

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...