Známy talentový porotca šokuje: Oscary? Každý tam len predstiera!

Je sám moderátorom a zabávačom, ale ak by mu ponúkli sprevádzať oscarovým galavečerom, vraj by odmietol. Porotca hviezdnej šou Amerika hľadá talent Howie Mandel prezradil aj prečo.

10.01.2019 17:00
debata (4)
Porotca a producent Howie Mandel na prvom... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Howie Mandel Porotca a producent Howie Mandel na prvom finálovom večere šou Amerika hľadá talent.

Počas návštevy v talk-šou Busy Phillipsovej uviedol, že moderovať oscarový ceremoniál je tá „najnevďačnejšia robota v moderátorskej brandži“. „Ešte nikto z toho nevyšiel ako víťaz,“ uviedol 63-ročný Mandel.

Prezradil tiež, že vlastne nerozumie, načo je dobré udeľovať ceny. A to akékoľvek. Oscary označil za najväčšiu oslavu a spoločenskú udalosť, akú svet pozná. „Ale pritom je to len o ľuďoch, ktorí niečo predstierajú a majú na sebe mejkap,“ skonštatoval cynicky Mandel.

Podľa neho filmový či televízny priemysel nepotrebuje podobné ocenenia, ktoré sú plné pretvárky a ľudia sa na nich hrajú na niečo, čím nie sú. Zaujímavosťou však je, že podobný princíp oceňovania a víťazenia má aj šou, ktorá Mandelovi prihráva v USA veľkú popularitu – teda spomenutá Amerika hľadá talent. Nad tým sa asi vysmiaty rodák z Kanady nezamyslel.

V televíznej šou mu sekunduje známy producent a porotca Simon Cowell a tiež modelka a televízna moderátorka Heidi Klum či Melanie Brown, bývalá členka Spice Girls a dnes najmä televízna persóna.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #moderovanie #cena #Oscar #pochybnosť #Howie Mandel

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...