VIDEO: Strapkovej príchod do Oteckov? Prezradila, ako ju prijali

Novú sériu Oteckov televízie Markíza rozšírila aj výrazná tmavovláska Veronika Strapková, ktorá zamierila priamo k Braňovi Deákovi a jeho seriálovému synovi. Ako sa cíti pred kamerou obľúbeného seriálu?

28.01.2019 08:00
Braňo Deák  a Veronika Strapková Foto:
Braňo Deák a Veronika Strapková v seriáli Oteckovia.
debata

„Do Oteckov som nastúpila len ako epizódna postava, nie na dlhší čas. Napriek tomu sa mi v tomto už zabehnutom tíme pracovalo výborne. Keďže s väčšinou hercov som sa už poznala aj z minulosti, bolo to pre mňa ako prísť opäť domov,“ opísala Strapková.

Nakrúcanie denného seriálu nie je pre herečku a speváčku novinkou, zahrala si aj v Búrlivom víne, predošlom projekte televízie Markíza. „Takýto typ seriálu je pre herca fajn aj z toho dôvodu, že má stálu prácu. Zároveň má možnosť zžiť sa so svojou postavou,“ dodala.

Seriál je priam nabitý detskými hercami. Ako zareagovali na novú posilu? „Oni sú úžasné aj v tom, že každý deň dokážu točiť s obrovským počtom ľudí, takže pre nich nie je ničím zvláštne, že do deja vstúpi ktosi nový. Mňa milo prekvapilo, že keď som prišla prvýkrát pred kameru, všetky ma prišli objať, pozdraviť a boli veľmi zhovorčivé.“

Okrem detí v seriáli hrajú aj sympatickí herci, z niektorých sa medzičasom stali slovenské sexidoly. Neroztriasli sa jej pri nich kolená? „Ja ich poznám už dlho, takže z tejto pozície sexidolov, ktorí sa páčia ženám, ich nevnímam, pre mňa sú to kolegovia a kamaráti.“

Viac si pozrite v rozhovore pre TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Braňo Deák #Oteckovia #Veronika Strapková

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...