Efron s blond hrivou prekvapil Sundance. Aj v úlohe masového vraha!

Ešte nedávno sa preháňal polonahý po pláži, no počas uplynulého víkendu musel Zac Efron vymeniť plážové šortky za zimnú výbavu. V Utahu je totiž celkom zima.

28.01.2019 10:00
Herec Zac Efron predviedol na festivale... Foto: ,
Herec Zac Efron predviedol na festivale Sundance novú blond hrivu.
debata

Na tomto známom mieste sa koná už tradične začiatkom nového roka festival nezávislého filmu Sundance, kam niekdajšia tínedžerská hviezda prišla predstaviť nový film Extremely Wicked, Shockingly Evil. Efron sa v ňom predstavuje v celkom novej podobe. Hrá totiž masového vraha Teda Bundyho.

Efronovi robila na festivale spoločnosť Lily Collins a obe hviezdy vyvolali značný záujem novinárov. Okrem filmu sa však riešilo aj čosi iné – zmena imidžu 31-ročného herca. Ten sa totiž v Utahu objavil s platinovými blond vlasmi, ktoré dopĺňala tmavá brada.

Herec Zac Efron predviedol na festivale... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Zac Efron predviedol na festivale Sundance novú blond hrivu. Herec Zac Efron predviedol na festivale Sundance novú blond hrivu.

Na otázku, či ide o zmenu vizáže pre filmovú rolu, však pre magazín Variety pohotovo uviedol, že nie. „Nie je to pre rolu, je to pre život,“ zavtipkoval si Efron, ktorého diváci môžu poznať aj z projektov High School Musical, Najväčší šoumen či filmovej verzie Pobrežnej hliadky.

Či sa potvrdí jeho talent v pravdepodobne vôbec prvej vyslovene negatívnej úlohe jeho kariéry, sa diváci dozvedia už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zac Efron #rola #Sundance #blond #zmena imidžu

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...