Kritici sú z nej paf! Bell pre rolu zhodila 18 kíl a ohúrila aj talentom

Na udeľovaní tohtoročných Oscarov už šance mať nebude, ale možno zaboduje na tých ďalších. Herečku Jillian Bellovú, známu najmä z bláznivých komédií, chvália kritici za najnovší výkon.

30.01.2019 13:20
debata
Herečka Jillian Bell predstavila na festivale... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
Jillian Bell Herečka Jillian Bell predstavila na festivale Sundance novinku Brittany Runs A Marathon.

Bell, ktorú mohli aj slovenskí diváci vidieť napríklad v komédii Divoká babská jazda či filme 22 Jump Street, predstavila na filmovom festivale Sundance novinku Brittany runs a marathon. Už z anglického názvu vyplýva, že bude pravdepodobne o hrdinke, ktorá sa rozhodla pre beh maratónu.

Má ísť o inšpiráciu skutočným príbehom ženy, ktorá sa rozhodla vziať život do vlastných rúk a zlepšiť svoje zdravie tým, že sa prihlásila na maratón. Táto žena v čase príprav zhodila 36 kilogramov a fyzická príprava neobišla ani známu americkú herečku. „Zhodila som skoro 18 kíl,“ priznala sa novinárom na filmovom podujatí v Utahu.

Nie je to však zhadzovanie váhy, čo kritikov na filme zaujalo. Bell údajne podáva veľmi uveriteľný a komplexný výkon a ukazuje celú škálu svojho hereckého talentu.

Zaujímavosťou je, že do slovenských kín vo štvrtok vstúpi česká komédia Ženy v behu, ktorá rieši podobnú výzvu v rámci jednej rodiny. Štvorica žien, matka a tri dcéry sa rozhodnú súťažne behať, aby dosiahli svadbu jednej z nich. V snímke si zahrala Zlata Adamovská, Tereza Kostková či Jenovéfa Boková. Exkluzívny rozhovor so Zlatou Adamovskou si prečítajte tu.

VIDEO: Ako to vyzeralo na premiére českej komédie Ženy v behu v Bratislave?

Video

Didiana: S behaním je nateraz koniec! (TV Pravda, 23.11. 2018)

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #kritika #rola #kilogramy #Sundance #Jillian Bell

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...