VIDEO: S Kirschnerovou či Dykom by nemenila! Toto nezažili, prezrádza Čírová

Koncertuje, nahráva albumy, v rádiách znejú jej hity. Ale na obrazovke televízie Markíza sa Mária Čírová prezentuje predovšetkým ako moderátorka. Neodmietla ani ponuku do veľkej súťažnej šou, kde je práve spev hlavnou premennou.

07.02.2019 06:00
debata
Manželia Mária Čírová a Maroš Kachút. Foto: TV Markíza
Manželia Mária Čírová a Maroš Kachút. Manželia Mária Čírová a Maroš Kachút.

Úspešnú slovenskú speváčku zlanárili tvorcovia programu The Voice Česko Slovensko, ktorý bude hľadať najlepší česko-slovenský hlas. Hoci by niekto očakával, že Čírová si sadne do kresla kouča, ktorý vyberá skryté talenty, ona sa opäť chopila moderovania.

„Keď som dostala ponuku zúčastniť sa na kastingu, neváhala som ani sekundu. Hudba je celý môj život a to je úplne jedno, či je človek v kresle, zákulisí, kdekoľvek, cítim sa veľmi dobre. Asi je to aj preto, že som už nabrala pár moderátorských skúseností – či už to bolo v magazíne L.O.V.E. alebo šou O desať rokov mladší,“ prezradila pre TV Pravda speváčka a moderátorka.

Prekvapila aj priznaním, že by s koučami (tento rok v zložení Jana Kirschner, Kali, Vojta Dyk a Pepa Vojtek) nemenila. „Kouči vyberali naslepo otočení chrbtom a mali iba hlas – ja som videla celého človeka, tú osobnosť – vystúpeniu vždy predchádzal rozhovor so mnou. Zažívala som také momenty, čo ani kouči nemajú. Nemám síce svoj tím, ale mám ich úplne všetkých,“ skonštatovala pred kamerou Čírová.

Čo ju najviac prekvapilo na súťažiacich a ako jej voľbu prijať ponuku v hudobnej šou prijal jej manžel – hudobník Maroš Kachút? Pozrite si viac v našom videu nižšie.

Video
Zľava: Dáša Mamba Šarközyová, Barbora...
Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová.
+46Raper a kouč Kali so svojou tehotnou partnerkou...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #fanúšik #Mária Čírová #Hlas #The Voice Česko Slovensko

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...