VIDEO: Pre túto dámu urobil Dyk naozaj veľa! Vyspieva si jej srdce do tímu?

Spevácke súťaže sú často priestorom na množstvo emotívnych momentov. Pred kamerami vznikajú aj celkom spontánne spojenia. Jedno také uvidia aj diváci v blížiacej sa šou The Voice Česko Slovensko.

08.02.2019 10:00
O hudobný sprievod večera sa postaral Vojta Dyk... Foto:
Spevák Vojta Dyk na archívnom zábere.
debata

Štvoricu koučov, ktorú už v nedeľu uvidia televízni diváci v akcii, prišla zaujať svojím hlasom aj kazašská rodáčka Viki Mišenko. O tom, že má talent nebolo pochýb – potom sa však strhla bitka o to, ktorý zo známych koučov ju získa do svojho tímu.

Zbrane najťažšieho kalibru nasadil český spevák Vojta Dyk. Ten totiž dôvody, prečo by si Mišenko mala vybrať jeho tím, rovno zaspieval. Mladá speváčka sa nenechala vôbec zaskočiť a k Dykovi sa pridala. Pred kamerami tak vzniklo krátke improvizované dueto. Ako sa nakoniec kazašská speváčka rozhodla, uvidia diváci už v premiérovej epizóde hudobnej šou.

VIDEO TU:

Video

Formát Voice má pritom na konte niekoľko zaujímavých spojení bežných súťažiacich s hudobnými hviezdami a koučmi. Napríklad v britskej verzii sa takto spevák Tom Jones predviedol v spoločnom duete s Peterom Doneganom, ktorého otec kedysi pre Jonesa zložil jeden z jeho hitov.

Hoci syn prišiel do súťaže bojovať sám za seba, s legendárnym britským spevákom si napokon zaspomínali v skladbe aj na jeho zosnulého otca a niekdajšieho Jonesovho spolupracovníka.

Rovnako v britskej verzii súťaže boli diváci svedkom famózneho dueta mladučkej Nicole Dennisovej a speváčky Jennifer Hudsonovej. Spoločne zaspievali skladbu And I am telling you z muzikálu Dreamgirls.

Obe videá si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Jennifer Hudson #dueto #vystúpenie #Vojta Dyk #kouč #spojenie #Tom Jones #The Voice Česko Slovensko

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...