Úspech extravagantného inšpektora Maxa v podaní Kukuru! Mieri za oceán

Svojrázneho inšpektora Zoltána Maxa uvidia aj americkí a kanadskí diváci.

08.02.2019 15:00
Inšpektor Max, Juraj Kukura, Foto:
Juraj Kukura v seriáli Inšpektor Max.
debata (19)

To, ako sa slovenskému kriminalistovi Zoltánovi Maxovi darí odhaľovať zločin a zároveň sa vyrovnávať so svojou minulosťou, uvidia tento rok aj americkí a kanadskí diváci. RTVS v týchto dňoch predala licenciu k seriálu Inšpektor Max medzinárodnej distribučnej spoločnosti Videoplugger Ltd. pre teritórium Spojených štátov amerických a Kanady.

Seriál do svojej vysielacej štruktúry zaradí napríklad americká národná televízna stanica MHz Worldview, ktorá sa špecializuje na prezentáciu medzinárodných programov americkým a kanadským divákom. Patrí pod globálnu mediálnu spoločnosť MHz Networks.

"Mimoriadne sa tešíme, že postava svojrázneho inšpektora Maxa sa nestratila v záplave iných seriálov s detektívnou tematikou a že práve tento seriál, v ktorom je prítomná nenapodobiteľná irónia v dokonalom hereckom stvárnení Juraja Kukuru, zaujal distribútora na západnej pologuli. Aj toto nás povzbudzuje k tomu, aby sme naďalej intenzívne rokovali o možnej druhej sérii seriálu,“ konštatoval generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kukura #Inšpektor Max

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...