VIDEO: Klus na telefóne presviedčal speváka vo Voice. Získal ho Dyk?

Zdá sa, že spevák a kouč Vojta Dyk chce mať vo svojom tíme The Voice Česko Slovensko tých najlepších spevákov. A je ochotný pre to urobiť naozaj veľa.

15.02.2019 11:21
Kouč Vojta Dyk (v strede) volal Tomášovi... Foto:
Kouč Vojta Dyk (v strede) volal Tomášovi Klusovi, aby získal do svojho tímu Dominika Hanzu (vpravo). Na snímke aj s Janou Kirschnerovou.
debata

V najnovšej epizóde sa objavil talentovaný Dominik Hanza, ktorý vystúpil s pesničkou Nina od Tomáša Klusa. Štvoricu koučov zaujal natoľko, že mali o neho záujem naozaj všetci. Práve Dyk však vytiahol silný tromf, aby Hanzu získal.

Zavolal totiž priamo Tomášovi Klusovi, pri ktorom bola v tom čase aj jeho manželka Tamara (mimochodom, bývalá súťažiaca z The Voice), aby Hanzu presvedčil pridať sa do Dykovho tímu.

Súťažiaci Dominik Hanza zaspieval skladbu od... Foto: TV Markíza
Súťažiaci Dominik Hanza zaspieval skladbu od Tomáša Klusa. Súťažiaci Dominik Hanza zaspieval skladbu od Tomáša Klusa.

„Pozri sa, kam som to dotiahla vďaka Hlasu,“ zavtipkovala si Tamara Klusová a tej humorne zakontroloval samotný Dyk. „Takže, keď sa chceš stať manželkou Tomáša Klusa a mať tri deti, si tu správne,“ komentoval so smiechom.

Hanza určite musel zvažovať, aké bude jeho rozhodnutie. V premiérovej epizóde The Voice Česko Slovensko si štvorica koučov rozdelila dokopy sedem talentovaných spevákov. Po dvoch získali do tímov Jana Kirschner, raper Kali a spomenutý Vojta Dyk. Pre rockera Pepu Vojtka sa rozhodol len jeden súťažiaci.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spevák #Vojta Dyk #talent #Tomáš Klus #súboj #súťažiaci #The Voice Česko Slovensko

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...