Zo spodnej bielizne šup do kroja! Ktorá podoba pristane Svarinskej viac?

V seriáli Sestričky predviedla herečka Kristína Svarinská hneď niekoľko podôb svojej postavy Emy - a nechýbala ani jedna poriadne sexi.

20.02.2019 09:29
debata (2)

Ako zvodkyňa si po službe v nemocnici odbiehala do hotela, kde sa venovala inej činnosti. V sexi bielizni zvádzala bohatého milenca v podaní Kamila Mikulčíka a za vášnivé chvíľky s ním dostávala štedrú odmenu. Na pokračovanie obľúbených Sestričiek si diváci Markízy budú musieť ešte nejaký čas počkať. Ale Svarinská sa predvedie aj v ďalšom projekte televízie, už 5. marca posilní tím seriálu Kuchyňa.

29-ročná herečka osvieži hereckú zostavu seriálu Kuchyňa – a pred kamerami sa predvedie po boku jeho stálic ako Martin Dejdar, Monika Hilmerová, Samuel Spišák či Lukáš Latinák. V druhej sérii Kuchyne sa oblečená kroji predvedie ako čašníčka. A kroj peknej herečke naozaj pristane.

Kristína Svarinská posilní druhú sériu Kuchyne. Foto: TV Markíza
Kristína Svarinská Kristína Svarinská posilní druhú sériu Kuchyne.

Svarinskej aktuálne „ide“ karta. Nielen u nás, ale aj u našich českých susedov. Po boku zvučných mien ako Iva Janžurová, Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška či Eva Holubová sa objaví vo filmovej novinke Teroristka. Aj o nej porozprávala v rozhovore pre Pravdu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kuchyňa #Kristína Svarinská

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...