Dosť bolo Heidi?! Nemecká kráska končí v talentovej šou, vlastnú stále nakrúca

Prekvapenie vyvolalo v mnohých fanúšikoch televíznej šou Amerika hľadá talent rozhodnutie tvorcov aj samotnej porotkyne v súťaži Heidi Klumovej. Známa rodáčka z Nemecka končí na svojom poste po šiestich rokoch.

22.02.2019 11:20
debata
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum pred... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Heidi Klum Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum pred finále America's got talent.

„Chcela by som sa poďakovať a povedať, že posledných šesť rokov práce na tomto projekte bolo úžasných,“ komentovala na Instagrame 45-ročná Klum, ktorá hodnotila talenty jednotlivých súťažiacich po boku mužov ako Simon Cowell a Howie Mandela či speváčky a tanečnice Melanie Brownovej alias Mel B.

Matka štyroch detí sa aj vďaka pôsobeniu v tomto formáte zaradila medzi americké televízne celebrity a vybudovala si slušné renomé. Klum s humorom odkázala, že hoci sa už neposadí medzi porotcov, program bude stále sledovať a podporovať posielaním hlasov spred televíznej obrazovky. Ktohovie však, či si na to v nabitom rozvrhu nájde čas.

Plavovláska totiž aktuálne opäť nakrúca vlastnú reality-šou – nemecký formát o hľadaní topmodelky. V súťaži, ktorá patrí medzi najväčšie ťaháky na nemeckých komerčných staniciach, v minulosti našla táto niekdajšia hviezda Victoria's Secret krásky ako Lenu Gerckeovú či Barbaru Meierovú.

V prvom rade si však našla kanál, ako svoju popularitu umocňovať v európskom priestore, hoci väčšinu svojho života (pracovného aj súkromného) sústredila za veľkú mláku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #porotkyňa #Heidi Klum #Amerika má talent

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...