Šou 5 proti 5 čakajú od marca zmeny! Čo na ne hovorí Bičan?

Do relácie 5 proti 5, ktorú RTVS vysiela od roku 2007, pribudne štartovacie kolo „1 proti 1“, v ktorom môžu súťažiaci vyhrať 150 eur.

24.02.2019 14:00
Andrej Bičan Foto:
Andrej Bičan v šou 5 proti 5.
debata

Od 1. marca pribudne v súťaži nové štartovacie kolo „1 proti 1“. V ňom sa postupne stretnú pri moderátorskom pultíku všetci hráči. Ich úlohou bude uhádnuť najčastejšiu odpoveď 100 Slovákov na položenú otázku. Súťažiaci budú hrať o 10, 20, 30, 40, alebo 50 eur. Celkovo si súťažiace rodiny môžu rozdeliť až 150 eur. Po štartovacom kole sa kontá rodín vynulujú a súťaž bude pokračovať prvým kolom, ako sú diváci zvyknutí.

"Veľmi ma teší rozšírenie našej hry o nové kolo. Je to viac otázok, viac odpovedí a hlavne viac jedinečnej televíznej zábavy, akú vieme ponúknuť len v 5 proti 5,“ prezradil Andrej Bičan, moderátor relácie.

Marcovou novinkou bude aj súťaž pre divákov. V každej relácii moderátor položí otázku aj televíznym divákom. Tí sa prostredníctvom SMS môžu zapojiť do súťaže o osobný automobil. Súťaž potrvá od 1. marca do 31. mája 2019. Výherca bude vyžrebovaný a zverejnený 3. júna na webe RTVS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Bičan #5 proti 5

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...