Hviezda filmov Creed či Thor 3 sa chystá na romantiku. Docenia jej talent?

Americká herečka Tessa Thompson si zahrá v romantickej dráme Sylvie.

28.02.2019 08:25
debata
Herečka Tessa Thompson prišla v kreácii Chanel... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Tessa Thompson prišla v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Tessa Thompson prišla v kreácii Chanel Haute Couture.

Pod projekt, v ktorom sa predstaví po boku Nnamdiho Asomughu, sa zároveň podpíše aj ako výkonná producentka. Snímka vznikne pod režisérskou a scenáristickou taktovkou Eugenea Ashea. Na projekte sa podieľa aj kameraman Declan Quinn. Nakrúcanie sa začalo minulý týždeň v Los Angeles.

Dej Sylvie sa bude odohrávať v 50. a 60. rokoch v New Yorku. Snímka bude sledovať Sylvie (Thompson) a ctižiadostivého saxofonistu Roberta (Asomugha), ktorý sa zamestná v obchode s hudbou v Harleme patriacom jej otcovi.

Po letnom romániku sa ich cesty rozídu. Po niekoľkých rokoch sa však znova spoja a Sylvie s Robertom zistia, že ich vzájomné vrúcne city za ten čas nevyprchali.

Herečka, ktorá sa objavila aj v komerčných projektoch ako Creed či Thor, sa v nedeľu objavila aj na vyhlásení cien Oscarov. Je považovaná za jeden z veľkých talentov svojej generácie a mnohí jej predpovedajú skvelú budúcnosť. Možno to bude práve nový film, za ktorý sa dočká ďalšieho uznania kritikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #romantika #talent #Tessa Thompson

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...