Bruno Mars a Cardi B opäť spolu! Zverejnili video k novinke Please Me

Americký spevák Bruno Mars a jeho kolegyňa Cardi B zverejnili videoklip k piesni Please Me.

03.03.2019 12:30
Raperka Cardi B má na sebe šaty Nicolas Jebran. Foto: ,
Raperka Cardi B na archívnom zábere.
debata

Dvojica, ktorá vlani spolupracovala na remixe skladby Finesse, nakrúcala novinku v reštaurácii a tiež v uliciach Los Angeles.

Na réžii spolupracovali Mars a Florent Dechard. Tanisha Scott, Phil Tayag a 33-ročný interpret sa takisto postarali o choreografiu. Mars a 26-ročná Cardi B zverejnili singel Please Me 15. februára. S produkciou spevákovi pomohli The Stereotypes.

Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2004, na konte má zatiaľ tri štúdiovky – Doo-Wops & Hooligans (2010), Unorthodox Jukebox (2012) a 24k Magic (2016). V roku 2014 nahral s producentom Markom Ronsonom hit Uptown Funk, za ktorý získali dve ceny Grammy. Mars má dosiaľ na konte celkovo 11 zlatých gramofónikov.

Cardi B, vlastným menom Belcalis Marlenis Almánzar, debutovala v roku 2017 singlom Bodak Yellow, ktorý. Jej prvý album Invasion of Privacy, ktorý sa dostal na trh v apríli 2018, debutoval na prvej priečke Billboard 200 a okrem Bodak Yellow z neho vzišli aj ďalšie tri úspešné single Bartier Cardi, Be Careful a I Like It. Získala vďaka nemu aj Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Bruno Mars #Cardi B

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...