Kristína a Gránsky sa spojili v novej skladbe. Klaplo to na prvú!

Slovenská speváčka Kristína a český herec a spevák David Gránský zverejnili videoklip k singlu Stále ťa mať. Text romantického duetu tradične napísal Kamil Peteraj a hudbu pesničky zložil Martin Kavulič.

05.03.2019 08:00
Slovenská speváčka Kristína a jej český kolega... Foto:
Slovenská speváčka Kristína a jej český kolega David Gránský spoločne nakrútili video k ich duetu.
debata

Kristína sa zo spoločnej novinky nesmierne teší. „Mám obrovskú radosť z môjho prvého česko-slovenského popového duetu. Pieseň Stále ťa mať nebola pôvodne plánovaná ako duet, ale keď som ju naspievala, niečo mi tam stále chýbalo, a bol to presne mužský element. Keďže som o Davidovi vedela, že je nielen skvelý herec, ale aj spevák, a následne sme sa stretli pri jednom spoločnom projekte, niekde som intuitívne cítila, že naše hlasy by mohli spolu dobre ladiť a že práve on by mohol byť pre mňa ten správny duetový partner. O pár dní som mu zavolala, poslala som mu pieseň a dohodli sme sa úplne nezáväzne, že to pôjdeme spolu skúsiť do štúdia. A na prvú to klaplo,“ priblížila Kristína.

zväčšiť Slovenská speváčka Kristína a jej český kolega... Foto: Martin Kavulič
Kristína a jej český kolega David Gránský Slovenská speváčka Kristína a jej český kolega David Gránský spoločne nakrútili video k ich duetu.

Gránský je zo spolupráce tiež úprimne nadšený. „Keď ma pred niekoľkými mesiacmi oslovila Kristína so svojim tímom, už po prvom počutí pesničky som vedel, že chcem byť súčasťou tohto projektu. Dali sme si schôdzku v bratislavskom štúdiu, ktorá mala slúžiť na to, aby sme sa lepšie spoznali a skúsili si, či k sebe naše hlasy pasujú. Z tejto zoznamovacej schôdzky však napokon vznikla finálna verzia songu. Ďakujem Kristíne, že ma oslovila, napriek tomu, že za sebou nemám hviezdnu sólovú hudobnú kariéru, a prebudila vo mne po rokoch lásku k hudbe,“ poznamenal mladý interpret.

Vo videoklipe, o ktorého réžiu sa postaral Vlado Kriško, sa okrem Kristíny a Gránského predstaví i krasokorčuliarsky pár Lukáš Csölley a Federica Testa, ktorý kedysi súťažne reprezentoval Slovensko.

„Som nesmierne vďačná, že prijali pozvanie a že sa mi ich podarilo po dvoch rokoch vytiahnuť späť na ľad. Vidieť ich naživo korčuľovať bol pre mňa naozaj veľký zážitok,“ uviedla Kristína.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #videoklip #Kristina #David Gránsky

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...