Pamätáte si malú Lucy zo seriálu v Siedmom nebi? Ako vyzerá tesne pred 40-kou?

Premiéra nového animáku Wonder Park prilákala do Los Angeles nielen Milu Kunis, ale aj niekdajšiu hviezdu seriálu v Siedmom nebi, Beverley Mitchell.

11.03.2019 12:00
Beverley Mitchell a Jessica Biel Foto:
Zľava: Beverley Mitchell a Jessica Biel v seriáli V siedmom nebi.
debata

Mila Kunis prepožičala hlas jednej z animovaných postavičiek snímky Wonder Park. Slávna herečka sa objavila aj na premiére novinky v Los Angeles. 35-ročná Kunis pred objektívmi očarila v ružovej.

Mila Kunis na premiére filmu  "Wonder... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Mila Kunis Mila Kunis na premiére filmu "Wonder Park".

Ukrajinská rodáčka zvolila top z jemnej ružovej na špagetových ramienkach, ktorý bol ozdobený výrazným zapínaním vpredu. K tomu výrazná tmavovláska skombinovala úzke čierne nohavice a lodičky na vysokých podpätkoch, ktoré ešte predĺžili jej štíhlu postavičku. Mila prišla na premiéru bez manžela, Ashtona Kutchera, s ktorým spoločne vychovávajú dve ratolesti – dcéru Wyatt (4) a syna Dimitriho (2).

Beverley Mitchell na premiére filmu... Foto: Profimedia
Beverley Mitchell Beverley Mitchell na premiére filmu "Wonder Parker" v Los Angeles.

Na premiére sa objavila aj niekdajšia hviezda seriálu v Siedmom nebi, herečka Beverley Mitchell. Tá si v seriáli, ktorý sa vysielal v rokoch 1996 až 2007, zahrala rolu Lucy Camdenovej. Len ťažko uveriť, že z malej Lucy je už takmer 40-ročná žena. Herečka, ktorá v januári oslávila 38. narodeniny, na premiéru zavítala so svojou dcérou. Od roku 2008 žije v spokojnom manželstve s Michaelom Cameronom, s ktorým vychováva dve deti. V seriáli si jej staršiu sestru zahrala Jessica Biel.

Seriál po jeho skončení poznačil škandál jeho hlavného predstvaiteľa, herca Stephena Collinsa, na ktorého sa začali valiť obvinenia zo zneužívania detí. Collins sa k zneužívaniu maloletých osôb priznal na nahrávke, ktorú bez jeho vedomia vytvorila jeho manželka, herečka Faye Grant počas spoločných návštev manželskej poradne v roku 2012.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #V siedmom nebi

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....