Spomeniete si na Simonu zo Života na zámku? Pozrite sa na premenu šedej myšky

Kateřina Hrachovcová svoju slávnu seriálovú postavu už nepripomína! Má 44 rokov, super krivky a je dlhodobo blond.

17.03.2019 12:48
debata

Seriál Život na zámku bodoval u televíznych divákov koncom devätdesiatych rokov (1995 – 1998). Do rodinnej ságy, pod ktorú sa podpísal režisér Jaroslav Hanuš, obsadil veľké hviezdy českého filmu – úlohy v ňom stvárňovali herci ako Jiřina Jirásková, Vlastimil Brodský či Stella Zázvorková. Hlavné postavy však vtedy stvárnila iná generácia hercov, popri Tomášovi Töpferovi, Kateřine Macháčkovej či Kateřine Brožovej si úlohy dospievajúcich detí zahrali celkom mladí herci.

Jednu z hlavných rolí stvárňovala sympatická hnedovláska Kateřina Hrachovcová. Trochu bláznivá dcéra hlavných predstaviteľov mala v čase nakrúcania seriálu čerstvých 20 rokov. Práve rola seriálovej Simony z nej urobila u našich susedov veľkú hviezdu, Život na zámku však oslovil aj slovenských divákov.

Kateřina Hrachovcová a Miroslav Vladyka v... Foto: Česká televize
Kateřina Hrachovcová Kateřina Hrachovcová a Miroslav Vladyka v seriáli Život na zámku.

Kateřina Hrachovcová stále v Čechách patrí k vychyteným herečkám. Jej vzhľad sa však od čias Života na zámku výrazne zmenil. Dnes sa 44-ročná rodáčka z Prahy pýši blond hrivou a postavičkou ešte štíhlejšou ako pred dvadsiatimi rokmi. Aktuálne sa vo veselej nálade predviedla na podujatí kozmetickej značky v Prahe. Na červenom koberci si zapózovala s dokonale vyžehlenými blond vlasmi, na sebe mala krivky obopínajúce strieborno-čierne šaty v maxi dĺžke.

Kateřina Hrachovcová na párty Kérastase v Prahe. Foto: Profimedia
Kateřina Hrachovcová Kateřina Hrachovcová na párty Kérastase v Prahe.

Hoci Hrachovcovú vo filmoch vidieť zriedka, na obrazovke je varená-pečená. Aktuálne je súčasťou seriálu televízie Prima Krejzovci. Hrala aj v sériách Prístav, Cesty domov či Námestíčko. Pred rokmi sa na obrazovke televízie Nova objavovala aj ako moderátorka rannej šou, neskôr spoločenského magazínu. Už vtedy začala svoj imidž výrazne meniť. Zo šedej myšky sa postupne stala blond dračica a svojmu imidžu zostáva verná i ako 44-ročná. Herečka sa venuje aj maľovaniu, za sebou má dokonca vlastnú výstavu. Je rozvedená a bezdetná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kateřina Hrachovcová #Život na zámku

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...