Rolu Penny v Teórii veľkého tresku takmer nedostala! V hre bola iná blondínka

Americká herečka Kaley Cuoco sa po celom svete preslávila ako Penny zo seriálu Teória veľkého tresku.

17.03.2019 10:50
Herečka Kaley Cuoco na šiestom ročníku Annual... Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco na šiestom ročníku Annual Hilarity For Charity.
debata

Ako sympatická blondínka prezradila v rozhovore pre „TV Insider“, rolu takmer nedostala. Dôvod ju však celkom potešil. „Rolu som nedostala hneď,“ opísala herečka a pokračovala: „Bola som veľmi mladá. A hovorím to rada, pretože teraz už nemôžem povedať, že som primladá.“

Namiesto nej tvorcovia pre úlohu Penny uvažovali herečku Amandu Walsh, z tohto plánu napokon zišlo a Kaley Cuoco tak mohla naplno zažiariť v populárnom seriáli. „V prvej pilotnej časti úloha Penny nie celkom korešpondovala s predstavou dievčaťa od vedľa. Nebolo to v herečke, ale skôr v koncepte tej úlohy,“ opísal Peter Roth, prezident Warner Bros pre „TV Insider“ a dodal: „Našťastie, Nina Tassler, vtedajšia prezidentka CBS Entertainment rozpoznala, že máme v rukách čosi špeciálne a povedala, aby sme to skúsili ešte raz.“ A vtom prišla šanca pre Kaley Cuoco, ktorej sa ona chopila.

Herečka  Amanda Walsh. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Amanda Walsh Herečka Amanda Walsh.

V spomínanom siktome Teória veľkého tresku účinkovala od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...