To sa často nevidí! Herec z Robocopa s úsmevom a úplne nahý online...

Niežeby pre herca Joela Kinnamana bola nahota niečo tabuizované, ale na Instagrame aj tak prekvapil. Pred pár dňami.

19.03.2019 08:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A wise man told me it’s every mans right to be naked in his own home. Unfortunately this isn’t my home.

Príspevok, ktorý zdieľa Joel Kinnaman (@joelkinnaman),

Predstaviteľ Robocopa z remake tohto známeho filmu Paula Verhoevena sa na svojom Instagrame pochválil momentkou z bazéna, na ktorej je v Adamovom rúchu. Hoci je otočený prednou časťou tela do objektívu, kvôli pravidlám mikroblogovacej siete nechal svoje intímne partie prekryť motívom srdiečka.

„Jeden múdry muž mi povedal, že je právom každého človeka smieť byť nahý vo vlastnom dome. Akurát, že toto nie je môj dom,“ s humorom poznamenal Kinnaman k momentke, ktorú pravdepodobne zhotovila jeho manželka – tatérka Cleo Wattenström.

Kinnaman má však na podobné „vtípky“ určite aj iný dôvod. Na obrazovky totiž prichádza jeho nový projekt – seriál Hanna, ktorý vznikol na motíve rovnomenného filmu s herečkou Saoirse Ronanovou.

Tentoraz sa však príhody tínedžerky, ktorá je projektom tajných služieb a dokonale trénovaným zabijakom, prenáša na obrazovky a rozdeľuje do niekoľkých epizód. Švédsko-americký herec si v seriáli z produkcie Amazon Prime zahral jej otca Erika Hellera, ktorý Hannu roky vychovával a trénoval na samote za polárnym kruhom.

Hlavnú detskú hrdinku stvárnila v seriáli Esme Creed-Miles. Úhlavným protivníkom ústrednej dvojice je agentka Marissa, ktorú v televíznom projekte stvárňuje Mireille Enos. Na filmovom plátne si ju zahrala herečka Cate Blanchett.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No this is not me doing a Geico commercial. This is me and #hanna @HannaOnPrime this March on Prime Video. #HannaTV @esme_creedmiles

Príspevok, ktorý zdieľa Joel Kinnaman (@joelkinnaman),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Instagram #rola #nahý #Joel Kinnaman #Hanna

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...