Opäť mieri na tiché miesto? Blunt v novom projekte stratí zrak aj sluch

Anglická herečka Emily Blunt rokuje o role v novej celovečernej snímke spoločnosti Annapurna Pictures s názvom Not Fade Away.

23.03.2019 14:00
Emily Blunt Foto: ,
Emily Blunt na premiére filmu Návrat Mary Poppins v Los Angeles.
debata

Novinka je inšpirovaná memoármi Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found (2015) od Rebeccy Alexanderovej, ktorá sa narodila so zriedkavou genetickou mutáciou, v dôsledku ktorej postupne stráca zrak aj sluch. Alexander však žije svoj život naplno aj napriek obmedzeniam.

Scenár projektu napíše Lindsey Ferrentino. Ako producenti sa pod snímku podpíšu David O. Russell a manžel Blunt, John Krasinski. Režisér filmu zatiaľ nie je známy. Spomínaní filmári sa podľa portálu Deadline réžie ujať neplánujú.

Herečka Emily Blunt minulý rok zaujala rolou vo filme Návrat Mary Popinsovej a rovnako žala úspech aj s hororom Tiché miesto, pod ktorým bol režisérsky podpísaný jej manžel John Krasinski.

Ten si vo filme s Bluntovou aj zahral manželský pár, ktorý sa snaží prežiť s dvoma malými deťmi v postapokalyp­tickom svete, ovládanom príšerami z vesmíru reagujúcimi na a likvidujúcimi všetko, čo vydáva nejaký zvuk.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Emily Blunt #rola

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...