Príliš stará! Slávna televízna porotkyňa obvinila Cowella z diskriminácie

Dlhé roky spolupracovali na televíznych projektoch, ale televízna porotkyňa a celebrita Sharon Osbourne napokon dostala kopačky. Tvrdí, že to je pre jej vek.

30.03.2019 10:30
Hudobník Ozzy Osbourne a jeho manželka Sharon... Foto: ,
Hudobník Ozzy Osbourne a jeho manželka Sharon Osbourne na archívnom zábere.
debata

Manželka speváka Ozzyho Osbourna vyhlásila v televíznej šou The Talk, že dostala vyhadzov z britskej verzie speváckej súťaže X Factor, pretože je „príliš stará“. Zároveň priamo uviedla, že za jej odchodom stojí producent a majiteľ licencie tejto súťaže Simon Cowell.

„Odmietla som ponuku ísť do poroty v šou Masked Singer. Mala som v tom čase podpísanú zmluvu na iný program. Mala som dohodu, že znovu pôjdem do Anglicka, no potom Simon Cowell zmenil názor a pomyslel si, že som stará,“ komentovala Osbourne, ktorá napodobnila v televíznom štúdiu Cowellove slová. „Je stará, potrebujeme niekoho mladého,“ uviedla.

A aby toho nebolo málo, odkázala slávnemu porotcovi, že ak „chce niekoho mladého, mal by vyhodiť aj sám seba a zbaviť sa tých chlapských ceckov“.

Cowell sa k vyjadreniam obľúbenej televíznej porotkyne nevyjadril. O tom, kto nahradí Osbourneovú v novej sérii šou X Factor, sa zatiaľ nehovorí. Naposledy v nej po boku manželky heavymetalového veterána zasadla speváčka Nicole Scherzinger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Simon Cowell #X Factor #konflikt #Sharon Osbourne

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....